Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abbeydale Scythes Gigantes Hmathias
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Tzeremes passt de bal in één keer door. Karlovasitis is nu in balbezit. Karlovasitis geeft een hoge lob. Stamatiou kopt de bal weg. Daar is Pantermarakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Nolis rent richting de bal. Nolis met een sublieme pass. Tsakalof bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Chatzitheodoridis geeft een lange en hoge pass. Mitroglou is nu in balbezit. Polemis onderschept slim de pass. Tzeremes verovert de bal door een tackle van achteren. Tzeremes haalt uit met een fantastische trap. Sakellarakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Xenokratis passt de bal met de wreef. Polemis heeft problemen om de bal te vangen. Polemis met een sublieme pass. Tzeremes is nu in balbezit. Tzeremes schiet op doel. Sakellarakis bokst de bal weg.

16e minuut.
Zisimopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Skantzos verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polemis. Polemis krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Daar is Skantzos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantelis verovert de bal door een tackle van achteren. Pantelis met een sublieme pass. Tsakalof rent richting de bal. Tsakalof haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Skantzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Polemis verovert de bal door een tackle van achteren. Polemis passt de bal zonder na te denken. Tsakalof rent richting de bal. Tsakalof schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Papadiamantis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelis onderschept slim de pass. Pantelis passt de bal met de wreef. Tsakalof rent richting de bal. Tsakalof haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abbeydale Scythes 58%, Gigantes Hmathias 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abbeydale Scythes - Gigantes Hmathias 0:0

59e minuut.
Tzeremes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzeremes passt de bal zonder na te denken. Papadiamantis probeert naar een medespeler te passen. Tzeremes rent richting de bal. Tzeremes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Tzeremes met een sublieme pass. Mitroglou is nu in balbezit. Polemis rent richting de bal. Tzeremes rent richting de bal. Tzeremes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbeydale Scythes - Gigantes Hmathias 0:1

64e minuut.
Papadiamantis is nu in balbezit. Papadiamantis passt de bal met de wreef. Polemis is nu in balbezit. Tzeremes verovert de bal door een tackle van achteren. Tzeremes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Spyridon met een sublieme pass. Tsakalof rent richting de bal. Chatzitheodoridis rent richting de bal. Tsakalof verovert de bal door een tackle van achteren. Tsakalof haalt uit met een fantastische trap. Paboridis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Printezis geeft de bal voor. Inworp. Nolis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pantelis is nu in balbezit. Pantelis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Stamatiou trapt de bal weg van het doel. Krassas is nu in balbezit. Zisimopoulos speelt de bal door. Mitroglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroglou draait met de bal, schiet en ... Sakellarakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abbeydale Scythes 66%, Gigantes Hmathias 34%.
Abbeydale Scythes - Gigantes Hmathias 0:1