Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KRONOS F.C. Talaiporiakos Kastrou
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Klungelig pakt Vichos de bal. Vichos geeft de bal voor. Nenekidis is nu in balbezit. Daar is Kourkoulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kourkoulis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Nenekidis probeert naar een medespeler te passen. Kourkoulis rent richting de bal. Botsaris rent richting de bal. Kourkoulis verovert de bal door een tackle van achteren. Kourkoulis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Bazinas geeft de bal voor. Daar is Rochamis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Porfyris rent richting de bal. Porfyris draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Kabas rent richting de bal. Kabas geeft een hoge lob. Katsikas probeert de bal met de borst te controleren. Tsitas rent richting de bal. Tsitas haalt uit met een fantastische trap. Tsiros bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRONOS F.C. 40%, Talaiporiakos Kastrou 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KRONOS F.C. - Talaiporiakos Kastrou 0:0

57e minuut.
Kechriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenekidis is nu in balbezit. Nenekidis probeert naar een medespeler te passen. Kourkoulis is nu in balbezit. Kourkoulis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Porfyris probeert naar een medespeler te passen. Balanikas is nu in balbezit. Balanikas geeft een hoge lob. Daar is Tsitas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsitas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - Talaiporiakos Kastrou 1:0

68e minuut.
Nenekidis is nu in balbezit. Kourkoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kechriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourkoulis verovert de bal door een tackle van achteren. Kourkoulis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRONOS F.C. 35%, Talaiporiakos Kastrou 65%.
KRONOS F.C. - Talaiporiakos Kastrou 1:0