Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toros Optimistas Monos Éticos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Carlson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sandoval komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Sandoval probeert naar een medespeler te passen. Arguedas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguedas probeert naar een medespeler te passen. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Optimistas - Monos Éticos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Optimistas 45%, Monos Éticos 55%.
Toros Optimistas - Monos Éticos 0:1

56e minuut.
Sandoval verovert de bal door een tackle van achteren. Sandoval geeft een lange en hoge pass. Daar is Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidales rent richting de bal. Vidales haalt uit met een fantastische trap. Paal!

61e minuut.
Anchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino onderschept slim de pass. Pino passt de bal in één keer door. Vidales is nu in balbezit. Vidales haalt uit met een fantastische trap. Machado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Sandoval raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Umaña komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Vidales bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino is nu in balbezit. Vidales rent richting de bal. Vidales draait met de bal, schiet en ... Machado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Optimistas - Monos Éticos 0:2

76e minuut.
Mata rent richting de bal. Mata probeert naar een medespeler te passen. Vidales rent richting de bal. Vidales schiet op doel. Lara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Umaña zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta passt de bal met de wreef. Urrutia rent richting de bal. Urrutia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Optimistas 57%, Monos Éticos 43%.
Toros Optimistas - Monos Éticos 0:2