Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tortugas Bondadosos Monos Éticos
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Barcelona geeft de bal voor. Artavia bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tortugas Bondadosos - Monos Éticos 1:0

9e minuut.
Mata rent richting de bal. Mata geeft een lange en hoge pass. Desanti heeft problemen om de bal te vangen. Vidales rent richting de bal. Vidales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Iturralde kopt de bal weg. Sainz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milliner begaat een overtreding. Sainz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

25e minuut.
Pino probeert naar een medespeler te passen. Vidales is nu in balbezit. Milliner rent richting de bal. Vidales onderschept slim de pass. Vidales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Carlson rent richting de bal. De La Cuesta onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lara. Lara krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Carlson geeft de bal voor. Barcelona is nu in balbezit. Barcelona probeert naar een medespeler te passen. De La Cuesta rent richting de bal. De La Cuesta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt Milliner de bal. Pino is nu in balbezit. Pino met een sublieme pass. Vidales is nu in balbezit. Vidales schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tortugas Bondadosos 61%, Monos Éticos 39%.
Tortugas Bondadosos - Monos Éticos 1:0

49e minuut.
Turró passt de bal zonder na te denken. Ulate rent richting de bal. Ulate passt de bal in één keer door. De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mata passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Iturralde de bal. Sainz rent richting de bal. De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sainz rent richting de bal. Milliner onderschept slim de pass. Milliner passt de bal met de wreef. Artavia rent richting de bal. Artavia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Milliner rent richting de bal. Pino onderschept slim de pass. Turró bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino verovert de bal door een tackle van achteren. Pino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Venegas trapt de bal weg. Pino kopt de bal weg. Klungelig pakt Desanti de bal. Vidales bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidales haalt uit met een fantastische trap. Amighetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Baeza geeft de bal voor. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino passt de bal in één keer door. Vidales bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidales draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tortugas Bondadosos - Monos Éticos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tortugas Bondadosos 39%, Monos Éticos 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tortugas Bondadosos - Monos Éticos 1:1