Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caragols pirats del karma Sapastres F. C.
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


10e minuut.
Vallès probeert naar een medespeler te passen. Picart is nu in balbezit. Picart passt de bal zonder na te denken. Bueno rent richting de bal. Bueno haalt uit met een fantastische trap. Pou bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vallès zal de hoekschop nemen. Adans kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Gumà passt de bal in één keer door. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Adans bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno verovert de bal door een tackle van achteren. Bueno haalt uit met een fantastische trap. Pou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Picart geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Creixell met de inworp. Rosa geeft een hoge lob. Soler maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caragols pirats del karma - Sapastres F. C. 1:0

30e minuut.
Biadera is nu in balbezit. Biadera geeft de bal voor. Bueno is nu in balbezit. Llobet is nu in balbezit. Llobet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caragols pirats del karma 59%, Sapastres F. C. 41%.
Caragols pirats del karma - Sapastres F. C. 1:0

50e minuut.
Bueno passt de bal zonder na te denken. Marsellac rent richting de bal. Bachelier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bachelier krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Bonet rent richting de bal. Esteve onderschept slim de pass. Esteve passt de bal met de wreef. Bueno rent richting de bal. Bueno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Esteve passt de bal met de wreef. Bueno is nu in balbezit. Bueno passt de bal zonder na te denken. Llobet rent richting de bal. Llobet haalt uit met een fantastische trap. Pou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Marsellac verovert de bal door een tackle van achteren. Marsellac speelt de bal door. Daar is Soler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Caragols pirats del karma - Sapastres F. C. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caragols pirats del karma 44%, Sapastres F. C. 56%.
Caragols pirats del karma - Sapastres F. C. 2:0