Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pirates amb Mangala Mussols C. Esportiu
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Pallarols bereikt de bal nog maar net als eerste. Francès is nu in balbezit. Pallarols tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pallarols krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Tarifa rent richting de bal. Tarifa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Boada de bal. Pallarols bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallarols haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Reig heeft problemen om de bal te vangen. Serralta verovert de bal door een tackle van achteren. Serralta probeert naar een medespeler te passen. Fouquet rent richting de bal. Fouquet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirates amb Mangala - Mussols C. Esportiu 0:1

38e minuut.
Fouquet onderschept slim de pass. Biadera rent richting de bal. Fouquet is nu in balbezit. Biadera is nu in balbezit. Biadera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirates amb Mangala 48%, Mussols C. Esportiu 52%.
Pirates amb Mangala - Mussols C. Esportiu 0:1

50e minuut.
Teixidó geeft een lange en hoge pass. Àlvarez de Fukate kopt de bal weg. Resende is nu in balbezit. Pallarols onderschept slim de pass. Pallarols schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Martorell is nu in balbezit. Bernat verovert de bal door een tackle van achteren. Bernat passt de bal met de wreef. Pallarols rent richting de bal. Pallarols draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pallarols verovert de bal door een tackle van achteren. Pallarols passt de bal in één keer door. Teixidó speelt de bal door. Bernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Pallarols heeft problemen om de bal te vangen. Boada rent richting de bal. Trujillo probeert naar een medespeler te passen. Àlvarez de Fukate rent richting de bal. Àlvarez de Fukate haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Reig trapt de bal weg. Àlvarez de Fukate kopt de bal weg. Resende heeft problemen om de bal te vangen. Pallarols is nu in balbezit. Pallarols haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tarifa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bernat met een sublieme pass. Àlvarez de Fukate is nu in balbezit. Àlvarez de Fukate geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pirates amb Mangala - Mussols C. Esportiu 1:1

79e minuut.
Pallarols is nu in balbezit. Martorell rent richting de bal. Pallarols verovert de bal door een tackle van achteren. Bernat is nu in balbezit. Bernat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Reig met een sublieme pass. Bernat is nu in balbezit. Masjoan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernat onderschept slim de pass. Bernat geeft de bal voor. Reig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirates amb Mangala 35%, Mussols C. Esportiu 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pirates amb Mangala - Mussols C. Esportiu 1:1