Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arsenal,, BlackWolves
barajj Tactiek pret m2
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
72 gemiddelde waardering 68
formidable Schieten outstanding
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


3e minuut.
Tuerlinckx geeft een lange en hoge pass. Golidberg kopt de bal weg. Daar is Gamargo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cojucari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojucari draait met de bal, schiet en ... Bratcenco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Smoljan neemt de hoekschop. Cojucari krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Copado rent richting de bal. Copado geeft een hoge lob. Inworp. Dzhingozov met een snelle inworp. Piţ geeft de bal voor. Dong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nichifor krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
arsenal,, - BlackWolves 1:0

8e minuut.
Tuerlinckx geeft een lange en hoge pass. Cordonschi kopt de bal weg. Dayı speelt de bal door. Golidberg is nu in balbezit. Golidberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
arsenal,, - BlackWolves 1:1

11e minuut.
Casco bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoljan met een sublieme pass. Golidberg rent richting de bal. Golidberg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Castanda passt de bal in één keer door. Dayı probeert naar een medespeler te passen. Smoljan probeert naar een medespeler te passen. Cojucari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojucari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arsenal,, - BlackWolves 1:2

15e minuut.
Dayı passt de bal zonder na te denken. Golidberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Golidberg geeft een lange en hoge pass. Cojucari rent richting de bal. Cojucari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arsenal,, - BlackWolves 1:3

18e minuut.
Smoljan passt de bal met de wreef. Tatara is nu in balbezit. Cojucari onderschept slim de pass. Cojucari geeft de bal voor. Golidberg krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cordonschi rent richting de bal. Cordonschi passt de bal zonder na te denken. Dayı probeert naar een medespeler te passen. Golidberg rent richting de bal. Golidberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Copado geeft de bal voor. Inworp. Dzhingozov met een snelle inworp. Sokołowski geeft de bal voor. Nichifor maakt een snoekduik en kopt de bal. Dong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Nichifor met een sublieme pass. Daar is Castanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piţ probeert naar een medespeler te passen. Răducan rent richting de bal. Răducan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arsenal,, 53%, BlackWolves 47%.
arsenal,, - BlackWolves 1:3

48e minuut.
Golidberg kopt de bal weg. Casco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojucari onderschept slim de pass. Cojucari schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
arsenal,, - BlackWolves 1:4

54e minuut.
Dayı speelt de bal door. Proto rent richting de bal. Golidberg verovert de bal door een tackle van achteren. Golidberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arsenal,, - BlackWolves 1:5

58e minuut.
Sokołowski passt de bal in één keer door. Dzhingozov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Copado. Copado krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Piţ probeert naar een medespeler te passen. Jemioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jemioła passt de bal in één keer door. Răducan is nu in balbezit. Răducan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Cordonschi geeft de bal voor. Proto kopt de bal weg. Casco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojucari verovert de bal door een tackle van achteren. Cojucari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dzhingozov verovert de bal door een tackle van achteren. Dzhingozov met een sublieme pass. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor schiet op doel. Dong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dayı passt de bal met de wreef. Golidberg rent richting de bal. Proto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Proto krijgt een gele kaart. Golidberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cojucari neemt zijn aanloop. Bratcenco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arsenal,, - BlackWolves 1:6

86e minuut.
Castanda probeert naar een medespeler te passen. Smoljan probeert naar een medespeler te passen. Cojucari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojucari schiet op doel. Bratcenco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arsenal,, - BlackWolves 1:7

87e minuut.
Nichifor probeert naar een medespeler te passen. Răducan is nu in balbezit. Golidberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Golidberg krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Klungelig pakt Golidberg de bal. Casco speelt de bal door. Smoljan met een sublieme pass. Cojucari is nu in balbezit. Cojucari schiet op doel. Bratcenco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arsenal,, 49%, BlackWolves 51%.
arsenal,, - BlackWolves 1:7