Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-08 19:29
  • Competitiewedstrijd: Divizia A.03
  • Stadion: BayArena 1958
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 7180
FC Wallahya `Golden Rainbow` Criuleni
Pizza Salami Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 17.3
zeer goed Schieten zwak
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


11e minuut.
Sperber rent richting de bal. Sperber geeft een lange en hoge pass. Goulart kopt de bal weg. Pascal rent richting de bal. Pascal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wallahya - `Golden Rainbow` Criuleni 1:0

27e minuut.
Baranovschi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gramajo is nu in balbezit. Gramajo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gangqiang de bal. Gangqiang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wallahya - `Golden Rainbow` Criuleni 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wallahya 43%, `Golden Rainbow` Criuleni 57%.
FC Wallahya - `Golden Rainbow` Criuleni 2:0

46e minuut.
Baranovschi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eşanu. Baranovschi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gramajo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gangqiang rent richting de bal. Gangqiang haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Catîndală probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Pascal rent richting de bal. Pascal passt de bal in één keer door. Gangqiang is nu in balbezit. Gangqiang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wallahya - `Golden Rainbow` Criuleni 3:0

54e minuut.
Baklavacı rent richting de bal. Pascal is nu in balbezit. Pascal geeft een lange en hoge pass. Gangqiang rent richting de bal. Gangqiang draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pascal is nu in balbezit. Pascal geeft een lange en hoge pass. Olăraş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gramajo rent richting de bal. Gramajo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wallahya - `Golden Rainbow` Criuleni 4:0

80e minuut.
Inworp. Baranovschi met de inworp. Gangqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangqiang haalt uit met een fantastische trap. Catîndală probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wallahya - `Golden Rainbow` Criuleni 5:0

86e minuut.
Goulart rent richting de bal. Costiuşco is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goulart. Costiuşco raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Costiuşco kan niet meer verder spelen. Brehuneţ komt het veld opgelopen.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baranovschi met de inworp. Gramajo probeert naar een medespeler te passen. Gangqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangqiang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wallahya 28%, `Golden Rainbow` Criuleni 72%.
FC Wallahya - `Golden Rainbow` Criuleni 5:0