Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Molgranum` Basarabeasca Fc_Livepool
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.7 gemiddelde waardering 19.7
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Scobioala geeft een hoge lob. Calinenco heeft problemen om de bal te vangen. Cij legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cij krijgt een gele kaart. Calinenco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Scobioala legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
`Molgranum` Basarabeasca - Fc_Livepool 1:0

11e minuut.
Ciainac verovert de bal door een tackle van achteren. Ciainac met een sublieme pass. Chetrianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Golovco rent richting de bal. Golovco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cuţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipcianu rent richting de bal. Maţco onderschept slim de pass. Golovco rent richting de bal. Golovco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

27e minuut.
Cuţescu rent richting de bal. Miroşca onderschept slim de pass. Scobioala is nu in balbezit. Scobioala schiet op doel. Ţapin probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Molgranum` Basarabeasca 58%, Fc_Livepool 42%.
`Molgranum` Basarabeasca - Fc_Livepool 1:0

73e minuut.
Scobioala bereikt de bal nog maar net als eerste. Scobioala met een sublieme pass. Miroşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Miroşca draait met de bal, schiet en ... Birsan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Molgranum` Basarabeasca 43%, Fc_Livepool 57%.
`Molgranum` Basarabeasca - Fc_Livepool 1:0