Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DIABLOS Ataque e Injusticia
blos 2 Tactiek 4.3.3
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 43.3
uitstekend Schieten goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


5e minuut.
Brodnicki rent richting de bal. Brodnicki geeft een hoge lob. Sarduy is nu in balbezit. Sarduy passt de bal in één keer door. Basualdo is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Basualdo rent richting de bal. Basualdo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DIABLOS - Ataque e Injusticia 1:0

9e minuut.
Kishiro kopt de bal weg. Torbiński is nu in balbezit. Dorożyński maakt een afschuwelijke overtreding. Torbiński moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Torbiński kan niet meer verder spelen. Żywioł komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Moreno is nu in balbezit. Moreno geeft een lange en hoge pass. Kishiro kopt de bal weg. Sarduy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarduy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DIABLOS - Ataque e Injusticia 2:0

20e minuut.
Basualdo onderschept slim de pass. Kishiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarduy is nu in balbezit. Sarduy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DIABLOS - Ataque e Injusticia 3:0

24e minuut.
Sarduy rent richting de bal. Sarduy passt de bal in één keer door. Kishiro rent richting de bal. Kishiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DIABLOS - Ataque e Injusticia 4:0

35e minuut.
Əmirquliyev heeft problemen om de bal te vangen. Kishiro rent richting de bal. Əmirquliyev begaat een overtreding. Əmirquliyev krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Kalmeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmeta passt de bal zonder na te denken. Pacuszka heeft problemen om de bal te vangen. Sarduy verovert de bal door een tackle van achteren. Sarduy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dorożyński passt de bal zonder na te denken. Əmirquliyev is nu in balbezit. Basualdo onderschept slim de pass. Kishiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kishiro draait met de bal, schiet en ... Gorzała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DIABLOS 39%, Ataque e Injusticia 61%.
DIABLOS - Ataque e Injusticia 4:0

59e minuut.
Sagaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Żywioł de bal. Żywioł passt de bal zonder na te denken. Werner rent richting de bal. Werner draait met de bal, schiet en ... Króliczyński bokst de bal weg.

62e minuut.
Casalini rent richting de bal. Casalini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scholliers met een snelle inworp. Basualdo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gorzała trapt de bal weg. Dorożyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Casalini de bal. Kishiro onderschept slim de pass. Kishiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DIABLOS - Ataque e Injusticia 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DIABLOS 39%, Ataque e Injusticia 61%.
DIABLOS - Ataque e Injusticia 5:0