Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oviedo FC. Atlético Mariano
Normal Tactiek Zenaku
36% Balbezit 64%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 40.5
poor Schieten adequate
average Passen solid
poor Verdedigen average


2e minuut.
Villagra is nu in balbezit. Doria is nu in balbezit. Dumot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dumot krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Tolomac is nu in balbezit. Tolomac geeft een lange en hoge pass. Alarcón kan de bal niet met de borst controleren. Goodson is nu in balbezit. Goodson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Dumot is nu in balbezit. Sillero verovert de bal door een tackle van achteren. Sillero met een sublieme pass. Goodson rent richting de bal. Goodson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Villagra schiet op doel. Daar is Cardozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra haalt uit met een fantastische trap. Sanguina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedo FC. - Atlético Mariano 0:1

14e minuut.
Goodson rent richting de bal. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdeyinko begaat een overtreding. Avdeyinko krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Sillero is nu in balbezit. Sillero speelt de bal door. Klungelig pakt Goodson de bal. Goodson haalt uit met een fantastische trap. Sanguina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Alarcón met een harde bal richting middenveld. Doria kopt de bal weg. Ortigoza heeft problemen om de bal te vangen. Goodson is nu in balbezit. Goodson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Doria passt de bal in één keer door. Sillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillero speelt de bal door. Villagra heeft problemen om de bal te vangen. Villagra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sillero kopt de bal weg. Villagra rent richting de bal. Villagra passt de bal in één keer door. Goodson rent richting de bal. Goodson draait met de bal, schiet en ... Sanguina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedo FC. - Atlético Mariano 0:2

33e minuut.
Ramos geeft een hoge lob. Ortigoza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goodson bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedo FC. - Atlético Mariano 0:3

34e minuut.
Ortigoza is nu in balbezit. Goodson verovert de bal door een tackle van achteren. Goodson speelt de bal door. Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sillero kopt de bal weg. Villagra met een sublieme pass. Dumot probeert de bal aan de voet te houden. Doria rent richting de bal. Doria schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sillero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Villagra springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Sillero speelt de bal door. Alarcón geeft de bal voor. Tolomac probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Goodson de bal. Goodson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Goodson de bal. Goodson geeft de bal voor. Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra draait met de bal, schiet en ... Sanguina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedo FC. - Atlético Mariano 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oviedo FC. 80%, Atlético Mariano 20%.
Oviedo FC. - Atlético Mariano 0:4

51e minuut.
Sillero geeft een hoge lob. Livieres kopt de bal weg. Cardozo probeert de bal aan de voet te houden. Villagra rent richting de bal. Villagra schiet op doel. Sanguina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alarcón kopt de bal weg. Villagra is nu in balbezit. Villagra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedo FC. - Atlético Mariano 0:5

56e minuut.
Daar is Ortigoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodson is nu in balbezit. Goodson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alarcón de bal onder controle te krijgen. Sanguina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Villagra rent richting de bal. Villagra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedo FC. - Atlético Mariano 0:6

59e minuut.
Ramos passt de bal zonder na te denken. Goodson bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra haalt uit met een fantastische trap. Sanguina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedo FC. - Atlético Mariano 0:7

60e minuut.
Ortigoza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cabrera komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Acuña geeft een hoge lob. Tolomac kopt de bal weg. Doria heeft problemen om de bal te vangen. Villagra is nu in balbezit. Villagra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Goodson de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ramos geeft de bal voor. Daar is Cabrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goodson rent richting de bal. Goodson draait met de bal, schiet en ... Sanguina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedo FC. - Atlético Mariano 0:8

86e minuut.
Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Livieres rent richting de bal. Villagra verovert de bal door een tackle van achteren. Goodson rent richting de bal. Goodson haalt uit met een fantastische trap. Sanguina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Villagra rent richting de bal. Villagra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oviedo FC. 74%, Atlético Mariano 26%.
Oviedo FC. - Atlético Mariano 0:8