Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Franja Negra FC Atlético Mariano
442 Tactiek Zenaku
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 44.9
solide Schieten goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Subeldía geeft een hoge lob. Chiriani met een sublieme pass. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Franja Negra FC - Atlético Mariano 1:0

6e minuut.
Avdeyinko geeft een lange en hoge pass. Villagra heeft problemen om de bal te vangen. Henriquez is nu in balbezit. Villagra verovert de bal door een tackle van achteren. Villagra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Klungelig pakt Colmán de bal. Colmán schiet op doel. Penayo probeert de bal aan de voet te houden. Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Avdeyinko geeft de bal voor. Henriquez speelt de bal door. Balmelli heeft problemen om de bal te vangen. Villagra rent richting de bal. Villagra schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Franja Negra FC - Atlético Mariano 1:1

15e minuut.
Figueredo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guggiari komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Grau is nu in balbezit. Grau geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Subeldía met een snelle inworp. Delorenzi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Doria speelt de bal door. Sillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillero passt de bal in één keer door. Villagra rent richting de bal. Villagra draait met de bal, schiet en ... Balmelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Penayo de bal. Paal!

41e minuut.
Guggiari onderschept slim de pass. Avdeyinko rent richting de bal. Avdeyinko passt de bal in één keer door. Colmán rent richting de bal. Colmán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gamarra is nu in balbezit. Gamarra passt de bal met de wreef. Ramos rent richting de bal. Colmán rent richting de bal. Colmán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franja Negra FC 57%, Atlético Mariano 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Franja Negra FC - Atlético Mariano 1:1

63e minuut.
Grau geeft de bal voor. Inworp. Subeldía met de inworp. Delorenzi rent richting de bal. Delorenzi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Delorenzi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rioboo komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Alfonso schiet op doel. Goodson speelt de bal door. Avdeyinko kopt de bal weg. Colmán is nu in balbezit. Colmán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Franja Negra FC - Atlético Mariano 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franja Negra FC 52%, Atlético Mariano 48%.
Franja Negra FC - Atlético Mariano 1:2