Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Franja Negra FC DIABLOS
442 Tactiek blos 2
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 53.3
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Łydkowski met de inworp. Dorożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorożyński geeft een hoge lob. Dworczak is nu in balbezit. Dworczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Lefebvre onderschept slim de pass. Dworczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworczak passt de bal in één keer door. Ozorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozorio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Palle onderschept slim de pass. Inworp. Lefebvre met een snelle inworp. Alfonso rent richting de bal. Alfonso geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Ozorio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barreto de bal. Barreto passt de bal in één keer door. Dworczak rent richting de bal. Dworczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Brodnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodnicki geeft de bal voor. Dworczak is nu in balbezit. Dworczak haalt uit met een fantastische trap. Balmelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Franja Negra FC - DIABLOS 0:1

25e minuut.
Brodnicki passt de bal in één keer door. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto passt de bal in één keer door. Dworczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworczak haalt uit met een fantastische trap. Balmelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Penayo is nu in balbezit. Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto geeft een hoge lob. Dworczak is nu in balbezit. Dworczak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Scholliers kopt de bal weg. Dworczak rent richting de bal. Dworczak passt de bal met de wreef. Ozorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozorio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Daar is Barreto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreto speelt de bal door. Daar is Ozorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozorio draait met de bal, schiet en ... Penayo probeert de bal met de borst te controleren. Balmelli bokst de bal weg.

31e minuut.
Dorożyński kopt de bal weg. Ozorio rent richting de bal. Ozorio met een sublieme pass. Dworczak is nu in balbezit. Dworczak schiet op doel. Balmelli bokst de bal weg.

35e minuut.
Barreto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fariña komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Alfonso met de inworp. Dorożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Alfonso moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Alfonso schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

41e minuut.
Gamarra speelt de bal door. Klungelig pakt Chiriani de bal. Chiriani passt de bal met de wreef. Fariña bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franja Negra FC 68%, DIABLOS 32%.
Franja Negra FC - DIABLOS 0:1

46e minuut.
Scholliers is nu in balbezit. Scholliers speelt de bal door. Penayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariña onderschept slim de pass. Fariña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Chiriani rent richting de bal. Dworczak verovert de bal door een tackle van achteren. Ozorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozorio schiet op doel. Penayo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Franja Negra FC - DIABLOS 0:2

54e minuut.
Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorożyński onderschept slim de pass. Dorożyński probeert naar een medespeler te passen. Fariña is nu in balbezit. Fariña draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Chiriani is nu in balbezit. Dorożyński onderschept slim de pass. Dorożyński probeert naar een medespeler te passen. Fariña heeft problemen om de bal te vangen. Fariña draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Dworczak is nu in balbezit. Gamarra speelt de bal door. Łydkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Fariña de bal. Fariña draait met de bal, schiet en ... Balmelli bokst de bal weg. Ozorio rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Henriquez rent richting de bal. Henriquez geeft een hoge lob. Dorożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorożyński geeft een lange en hoge pass. Ozorio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Franja Negra FC - DIABLOS 0:3

76e minuut.
Balmelli met een harde bal richting middenveld. Łydkowski kopt de bal weg. Granada bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariña onderschept slim de pass. Fariña haalt uit met een fantastische trap. Balmelli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Franja Negra FC - DIABLOS 0:4

84e minuut.
Ozorio rent richting de bal. Fariña bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariña draait met de bal, schiet en ... Penayo probeert de bal aan de voet te houden. Balmelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Franja Negra FC - DIABLOS 0:5

87e minuut.
Łydkowski passt de bal met de wreef. Fariña is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Łydkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fariña krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Balmelli trapt de bal weg. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno geeft een lange en hoge pass. Ozorio is nu in balbezit. Ozorio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Franja Negra FC - DIABLOS 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franja Negra FC 78%, DIABLOS 22%.
Franja Negra FC - DIABLOS 0:6