Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pobres Tubérculos Real Gatos
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 26.9
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Buitrago geeft een hoge lob. Aldrete is nu in balbezit. Zagal onderschept slim de pass. Chavarría verovert de bal door een tackle van achteren. Chavarría schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Rivera rent richting de bal. Rivera passt de bal met de wreef. Zagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldrete verovert de bal door een tackle van achteren. Aldrete draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pereira speelt de bal door. Prado rent richting de bal. Rivera rent richting de bal. Rivera schiet op doel. Osorio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gordón rent richting de bal. Gordón passt de bal met de wreef. Daar is Osorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordón is nu in balbezit. Gordón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lombardo is nu in balbezit. Lombardo passt de bal zonder na te denken. Pereira probeert naar een medespeler te passen. Rivera rent richting de bal. Rivera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobres Tubérculos - Real Gatos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pobres Tubérculos 55%, Real Gatos 45%.
Pobres Tubérculos - Real Gatos 0:1

48e minuut.
Vegas is nu in balbezit. Zagal onderschept slim de pass. Zagal speelt de bal door. Lombardo rent richting de bal. Lombardo geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira geeft een lange en hoge pass. Hidalgo heeft problemen om de bal te vangen. Prado rent richting de bal. Prado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobres Tubérculos - Real Gatos 0:2

53e minuut.
Zagal rent richting de bal. Zagal passt de bal met de wreef. Ledezma rent richting de bal. Prado rent richting de bal. Prado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Osorio onderschept slim de pass. Osorio geeft een hoge lob. Aldrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios geeft een hoge lob. Gonzalito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Pereira met een sublieme pass. Rivera is nu in balbezit. Rivera met een sublieme pass. Prado is nu in balbezit. Prado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pereira probeert naar een medespeler te passen. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado haalt uit met een fantastische trap. Osorio probeert de bal aan de voet te houden. Gonzalito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobres Tubérculos - Real Gatos 0:3

84e minuut.
Newton met de inworp. Zagal is nu in balbezit. Zagal speelt de bal door. Prado rent richting de bal. Prado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pobres Tubérculos 65%, Real Gatos 35%.
Pobres Tubérculos - Real Gatos 0:3