Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crnogorski Panteri Internacionalni Mašinac
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen matig
hopeloos Verdedigen slecht


23e minuut.
Hajduković passt de bal met de wreef. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević geeft een hoge lob. Rosandić is nu in balbezit. Rosandić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Laličić met een snelle inworp. Hajduković rent richting de bal. Hajduković probeert naar een medespeler te passen. Pandurević rent richting de bal. Pandurević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Panteri - Internacionalni Mašinac 1:0

31e minuut.
Ćorović speelt de bal door. Jaredić is nu in balbezit. Jaredić speelt de bal door. Topić rent richting de bal. Topić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crnogorski Panteri - Internacionalni Mašinac 1:1

35e minuut.
Hajduković is nu in balbezit. Mileusnić is nu in balbezit. Draganić heeft problemen om de bal te vangen. Rosandić is nu in balbezit. Rosandić draait met de bal, schiet en ... Radovanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ćorović is nu in balbezit. Uljarević begaat een overtreding. Ćorović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ćorović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Urošević kopt de bal weg. Kozić heeft problemen om de bal te vangen. Topić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Panteri 49%, Internacionalni Mašinac 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crnogorski Panteri - Internacionalni Mašinac 1:1

64e minuut.
Pandurević is nu in balbezit. Pandurević geeft de bal voor. Ban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosandić rent richting de bal. Rosandić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pandurević probeert de bal met de borst te controleren. Ćorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević begaat een overtreding. Pandurević krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Zeković probeert naar een medespeler te passen. Mileusnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mileusnić passt de bal met de wreef. Topić is nu in balbezit. Topić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Topić kopt de bal weg. Kuzmić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozić rent richting de bal. Topić verovert de bal door een tackle van achteren. Topić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ružić niet meer kan verder spelen. Stanjević komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Laličić met een snelle inworp. Mileusnić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hajduković. Hajduković krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Panteri 44%, Internacionalni Mašinac 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crnogorski Panteri - Internacionalni Mašinac 1:1