Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Veloces Rompehuesos Sucios Chupasangre
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Quadros rent richting de bal. Quadros met een sublieme pass. Paya rent richting de bal. Quadros onderschept slim de pass. Quadros schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Oliva geeft een lange en hoge pass. Coscujuela kopt de bal weg. Paya rent richting de bal. Quadros onderschept slim de pass. Quadros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Veloces Rompehuesos - Sucios Chupasangre 1:0

32e minuut.
Andrade probeert naar een medespeler te passen. Dorta is nu in balbezit. Camargo begaat een overtreding. Camargo krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Dosel probeert de bal aan de voet te houden. Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Cuesta probeert naar een medespeler te passen. Quadros is nu in balbezit. Quadros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veloces Rompehuesos 47%, Sucios Chupasangre 53%.
Veloces Rompehuesos - Sucios Chupasangre 1:0

51e minuut.
Dorta rent richting de bal. Andrade is nu in balbezit. Andrade probeert naar een medespeler te passen. Cubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Coscujuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Coscujuela passt de bal in één keer door. Paya rent richting de bal. Quadros verovert de bal door een tackle van achteren. Quadros schiet op doel. Sainz bokst de bal weg.

67e minuut.
Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorta onderschept slim de pass. Dorta probeert naar een medespeler te passen. Coteron is nu in balbezit. Coteron schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Dosel onderschept slim de pass. Dosel passt de bal met de wreef. Andrade is nu in balbezit. Coteron rent richting de bal. Coteron schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Coscujuela is nu in balbezit. Arraiza verovert de bal door een tackle van achteren. Quadros begaat een overtreding. Quadros krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veloces Rompehuesos 58%, Sucios Chupasangre 42%.
Veloces Rompehuesos - Sucios Chupasangre 1:0