Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea_FC Olimpic Ptahi
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.9
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Kastorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurilov rent richting de bal. Kurilov probeert naar een medespeler te passen. Shukhovtsev rent richting de bal. Shukhovtsev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Vaida speelt de bal door. Daar is Kurilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurilov passt de bal zonder na te denken. Shukhovtsev rent richting de bal. Shukhovtsev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gorodov passt de bal met de wreef. Zbarakh is nu in balbezit. Kastorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbarakh verovert de bal door een tackle van achteren. Zbarakh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Lucash rent richting de bal. Kurilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurilov speelt de bal door. Shukhovtsev rent richting de bal. Shukhovtsev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Klungelig pakt Kastorny de bal. Zbarakh rent richting de bal. Telegin begaat een overtreding. Telegin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea_FC 42%, Olimpic Ptahi 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea_FC - Olimpic Ptahi 0:0

53e minuut.
Kastorny kopt de bal weg. Edmar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kurilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shukhovtsev rent richting de bal. Shukhovtsev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Sagaydak is nu in balbezit. Tcherevane rent richting de bal. Tcherevane geeft de bal voor. Shukhovtsev is nu in balbezit. Shukhovtsev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea_FC - Olimpic Ptahi 1:0

60e minuut.
Kurilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Katkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Edmar rent richting de bal. Kurilov verovert de bal door een tackle van achteren. Kurilov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea_FC - Olimpic Ptahi 2:0

70e minuut.
Telegin bereikt de bal nog maar net als eerste. Telegin geeft een hoge lob. Koszakow heeft problemen om de bal te vangen. Kurilov verovert de bal door een tackle van achteren. Kurilov geeft een hoge lob. Kalinka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Zbarakh is nu in balbezit. Vaida onderschept slim de pass. Vaida geeft de bal voor. Shukhovtsev rent richting de bal. Shukhovtsev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea_FC 37%, Olimpic Ptahi 63%.
Chelsea_FC - Olimpic Ptahi 2:0