Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Idiotic Hammers Gold Olympics
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Ekezie trapt de bal weg van het doel. Opare kopt de bal weg. Daar is Johnson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agbo rent richting de bal. Agbo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson geeft een hoge lob. Brown rent richting de bal. Agbo onderschept slim de pass. Agbo haalt uit met een fantastische trap. Ekezie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Boadi onderschept slim de pass. Berko is nu in balbezit. Met opzet legt Boadi zijn tegenspeler op de grond. Boadi krijgt een gele kaart. Berko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

44e minuut.
Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson passt de bal in één keer door. Baffoe rent richting de bal. Agbo verovert de bal door een tackle van achteren. Agbo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Idiotic Hammers - Gold Olympics 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Idiotic Hammers 30%, Gold Olympics 70%.
Idiotic Hammers - Gold Olympics 1:0

54e minuut.
Siaw met een sublieme pass. Inworp. Yakinu met de inworp. Chesco is nu in balbezit. Chesco geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Yakinu met een sublieme pass. Adomako is nu in balbezit. Adomako geeft een hoge lob. Agbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Idiotic Hammers - Gold Olympics 2:0

80e minuut.
Johnson kopt de bal weg. Agbo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Helegbe is nu in balbezit. Agbo onderschept slim de pass. Agbo haalt uit met een fantastische trap. Ekezie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Bediako schiet op doel. Moses is nu in balbezit. Moses geeft een hoge lob. Bediako bereikt de bal nog maar net als eerste. Bediako schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Idiotic Hammers 47%, Gold Olympics 53%.
Idiotic Hammers - Gold Olympics 2:0