Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Epic Borough Enchanting Rovers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten matig
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Daar is Shaibu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shaibu geeft een hoge lob. Frimpong rent richting de bal. Boakye is nu in balbezit. Boakye schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Hyde heeft problemen om de bal te vangen. Wahab bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaibu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shaibu krijgt een gele kaart. Wahab raakt geblesseerd tijdens het duel. Wahab neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Osei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Epic Borough - Enchanting Rovers 1:0

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sarfo trapt de bal weg van het doel. Shaibu kopt de bal weg. Boakye rent richting de bal. Boakye haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Paintil trapt de bal weg. Shaibu kopt de bal weg. Klungelig pakt Nkrumah de bal. Boakye bereikt de bal nog maar net als eerste. Boakye schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Foley rent richting de bal. Foley probeert naar een medespeler te passen. Dushie is nu in balbezit. Boakye rent richting de bal. Boakye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Epic Borough - Enchanting Rovers 1:1

41e minuut.
Dushie is nu in balbezit. Hyde onderschept slim de pass. Hyde speelt de bal door. Yahya is nu in balbezit. Yahya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Epic Borough - Enchanting Rovers 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Epic Borough 43%, Enchanting Rovers 57%.
Epic Borough - Enchanting Rovers 2:1

54e minuut.
Sarfo is nu in balbezit. Sarfo geeft de bal voor. Kwame-Awuku kopt de bal weg. Boakye bereikt de bal nog maar net als eerste. Boakye schiet op doel. Paintil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Shaibu verovert de bal door een tackle van achteren. Shaibu geeft een lange en hoge pass. Sarfo rent richting de bal. Foley onderschept slim de pass. Foley geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Epic Borough 53%, Enchanting Rovers 47%.
Epic Borough - Enchanting Rovers 2:1