Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phlegmatic Albion Revolting Maulers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 14.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Pappoe passt de bal met de wreef. Johnson is nu in balbezit. Sule tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sule krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Issaka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sule verovert de bal door een tackle van achteren. Opare heeft problemen om de bal te vangen. Otoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Otoo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Adjei bereikt de bal nog maar net als eerste. Toure tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adjei raakt geblesseerd tijdens het duel. Aklotsoe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Opare heeft problemen om de bal te vangen. Otoo rent richting de bal. Otoo haalt uit met een fantastische trap. Addy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phlegmatic Albion - Revolting Maulers 0:1

23e minuut.
Ocansey is nu in balbezit. Ocansey draait met de bal, schiet en ... Ofori probeert naar een medespeler te passen. Otoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Otoo schiet op doel. Addy bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phlegmatic Albion 49%, Revolting Maulers 51%.
Phlegmatic Albion - Revolting Maulers 0:1

51e minuut.
Sule speelt de bal door. Issaka is nu in balbezit. Mohammed tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mohammed krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Abora geeft de bal voor. Zakari kopt de bal weg. Sule rent richting de bal. Johnson verovert de bal door een tackle van achteren. Johnson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Samir geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Johnson de bal. Johnson passt de bal in één keer door. Otoo rent richting de bal. Otoo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Zakari geeft de bal voor. Issaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sule schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sule krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phlegmatic Albion 60%, Revolting Maulers 40%.
Phlegmatic Albion - Revolting Maulers 0:1