Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
沧海足球俱乐部 河南省中土队
七三拳 Tactiek 声东击西
50% Balbezit 50%
21% Spel op eigen helft 79%
44 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
66.4 gemiddelde waardering 46.3
brilliant Schieten good
excellent Passen good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Mazonakis onderschept slim de pass. Mazonakis geeft een lange en hoge pass. Gambiano heeft problemen om de bal te vangen. Gambiano schiet op doel. Pecelj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 河南省中土队 1:0

5e minuut.
Orczykowski is nu in balbezit. Purhonen onderschept slim de pass. Purhonen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mazonakis de bal. Mazonakis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Fernández Juan kopt de bal weg. Purhonen met een sublieme pass. Borończyk rent richting de bal. Borończyk geeft een lange en hoge pass. Kristoffersen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano is nu in balbezit. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 河南省中土队 2:0

9e minuut.
Borończyk passt de bal met de wreef. Purhonen is nu in balbezit. Purhonen geeft een lange en hoge pass. Gambiano maakt een snoekduik en kopt de bal. Pecelj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 河南省中土队 3:0

11e minuut.
Fernández Juan geeft de bal voor. Tylak heeft problemen om de bal te vangen. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano passt de bal met de wreef. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen schiet op doel. Pecelj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 河南省中土队 4:0

18e minuut.
Purhonen is nu in balbezit. Purhonen passt de bal met de wreef. Borończyk speelt de bal door. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen geeft een hoge lob. Pecelj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Tylak met een sublieme pass. Borończyk rent richting de bal. Borończyk speelt de bal door. Gambiano is nu in balbezit. Gambiano draait met de bal, schiet en ... Pecelj bokst de bal weg.

24e minuut.
Pecelj speelt de bal door. Fernández Juan met een sublieme pass. Purhonen met een sublieme pass. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 河南省中土队 5:0

25e minuut.
Fernández Juan neemt vlug de vrije trap. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen passt de bal in één keer door. Gambiano rent richting de bal. Gambiano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Purhonen rent richting de bal. Purhonen met een sublieme pass. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. Pecelj werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pecelj probeert naar een medespeler te passen. Gravgaard kopt de bal weg. Fernández Juan speelt de bal door. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. Pecelj bokst de bal weg. Gambiano is nu in balbezit. Gambiano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 河南省中土队 6:0

33e minuut.
Kristoffersen passt de bal zonder na te denken. Mazonakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Orczykowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazonakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mazonakis wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Fernández Juan speelt de bal door. Purhonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Purhonen geeft een hoge lob. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 河南省中土队 7:0

38e minuut.
Fernández Juan rent richting de bal. Fernández Juan passt de bal in één keer door. Borończyk met een sublieme pass. Gambiano rent richting de bal. Gambiano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Purhonen heeft problemen om de bal te vangen. Purhonen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tylak de bal. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... Pecelj bokst de bal weg. Klungelig pakt Tylak de bal. Mazonakis rent richting de bal. Mazonakis draait met de bal, schiet en ... Pecelj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 河南省中土队 8:0

39e minuut.
Xueshan probeert naar een medespeler te passen. Dongcheng rent richting de bal. Mazonakis verovert de bal door een tackle van achteren. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 河南省中土队 9:0

41e minuut.
Kristoffersen rent richting de bal. Orczykowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kristoffersen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gambiano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kristoffersen maakt een snoekduik en kopt de bal. Pecelj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 河南省中土队 10:0

42e minuut.
Tylak rent richting de bal. Zhicheng met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borończyk met een snelle inworp. Kristoffersen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 沧海足球俱乐部 21%, 河南省中土队 79%.
沧海足球俱乐部 - 河南省中土队 10:0

56e minuut.
Borończyk met een sublieme pass. Fernández Juan rent richting de bal. Borończyk speelt de bal door. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Borończyk neemt de hoekschop. Kristoffersen springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Harvey trapt de bal weg van het doel. Fernández Juan kopt de bal weg. Borończyk met een sublieme pass. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 河南省中土队 11:0

59e minuut.
Dongcheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Spagnoli onderschept slim de pass. Spagnoli geeft een lange en hoge pass. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. Pecelj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Fernández Juan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Purhonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purhonen speelt de bal door. Mazonakis rent richting de bal. Mazonakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Purhonen met de inworp. Mazonakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazonakis passt de bal in één keer door. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... Pecelj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Orczykowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Susanni rent richting de bal. Gambiano verovert de bal door een tackle van achteren. Gambiano haalt uit met een fantastische trap. Pecelj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 河南省中土队 12:0

66e minuut.
Xueshan met een sublieme pass. Rein is nu in balbezit. Kristoffersen met een sublieme pass. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Klungelig pakt Fernández Juan de bal. Rein speelt de bal door. Mazonakis is nu in balbezit. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 河南省中土队 13:0

70e minuut.
Kristoffersen speelt de bal door. Mazonakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazonakis passt de bal in één keer door. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 河南省中土队 14:0

71e minuut.
Borończyk kopt de bal weg. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Borończyk geeft een lange en hoge pass. Mazonakis rent richting de bal. Mazonakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 河南省中土队 15:0

73e minuut.
Gravgaard passt de bal zonder na te denken. Borończyk rent richting de bal. Borończyk passt de bal zonder na te denken. Gambiano is nu in balbezit. Gambiano haalt uit met een fantastische trap. Pecelj bokst de bal weg.

74e minuut.
Topolus met een sublieme pass. Purhonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Purhonen passt de bal met de wreef. Borończyk geeft een hoge lob. Mazonakis springt en kopt de bal. Pecelj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Mazonakis is nu in balbezit. Mazonakis passt de bal zonder na te denken. Daar is Harvey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 河南省中土队 16:0

77e minuut.
Rein onderschept slim de pass. Gőcze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gőcze geeft een hoge lob. Daar is Kristoffersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristoffersen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Purhonen passt de bal zonder na te denken. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen passt de bal zonder na te denken. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano draait met de bal, schiet en ... Pecelj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Buitenspel voor Rein. Goede buitenspelval van de verdediging. Roosileht neemt vlug de vrije trap. Gambiano is nu in balbezit. Gambiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 河南省中土队 17:0

84e minuut.
Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen passt de bal met de wreef. Mazonakis is nu in balbezit. Mazonakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 河南省中土队 18:0

88e minuut.
Rein heeft problemen om de bal te vangen. Borończyk probeert naar een medespeler te passen. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... Pecelj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 河南省中土队 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 沧海足球俱乐部 20%, 河南省中土队 80%.
沧海足球俱乐部 - 河南省中土队 19:0