Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huangwangba Zhujiang Bamboo
Normal Tactiek 424
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 28.9
average Schieten weak
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


13e minuut.
Yuqian geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Weibin de bal onder controle te krijgen. Rongzhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rongzhen haalt uit met een fantastische trap. Daiping werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huangwangba Zhujiang - Bamboo 1:0

13e minuut.
Huiqi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dekai komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Junwei onderschept slim de pass. Xusong is nu in balbezit. Junwei verovert de bal door een tackle van achteren. Donghuang verovert de bal door een tackle van achteren. Donghuang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Yuqian heeft problemen om de bal te vangen. Daqiang is nu in balbezit. Yuqian maakt een afschuwelijke overtreding. Yuqian krijgt een gele kaart. Daqiang moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Daqiang kan niet meer verder spelen. Yonggui komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Keding probeert naar een medespeler te passen. Donghuang is nu in balbezit. Donghuang speelt de bal door. Xusong is nu in balbezit. Xusong schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huangwangba Zhujiang - Bamboo 1:1

40e minuut.
Yuqian is nu in balbezit. Dongpeng onderschept slim de pass. Yuqian verovert de bal door een tackle van achteren. Xusong rent richting de bal. Xusong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huangwangba Zhujiang 64%, Bamboo 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Huangwangba Zhujiang - Bamboo 1:1

51e minuut.
Donghuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Donghuang schiet op doel. Yuqian rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yuqian neemt de hoekschop. Sisi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Xusong onderschept slim de pass. Donghuang is nu in balbezit. Xusong rent richting de bal. Xusong schiet op doel. Yougen heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Xiangyun is nu in balbezit. Kunshan onderschept slim de pass. Kunshan speelt de bal door. Xusong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xusong schiet op doel. Sisi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Huangwangba Zhujiang - Bamboo 1:2

63e minuut.
Dekai geeft een hoge lob. Inworp. Keding zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Donghuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Donghuang geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kunshan kopt de bal weg. Daar is Junwei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xusong rent richting de bal. Donghuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Donghuang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dekai probeert de bal aan de voet te houden. Donghuang is nu in balbezit. Guanxi maakt een afschuwelijke overtreding. Guanxi krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Zhidong kopt de bal weg. Donghuang is nu in balbezit. Xusong rent richting de bal. Donghuang is nu in balbezit. Donghuang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Xiangyun rent richting de bal. Mingjian onderschept slim de pass. Mingjian speelt de bal door. Xusong is nu in balbezit. Xusong haalt uit met een fantastische trap. Paal! Keding is nu in balbezit. Guanxi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Keding raakt geblesseerd tijdens het duel. Donghuang neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Sisi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Xusong rent richting de bal. Guanxi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xusong verovert de bal door een tackle van achteren. Xusong schiet op doel. Sisi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Xusong rent richting de bal. Xusong draait met de bal, schiet en ... Sisi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huangwangba Zhujiang 77%, Bamboo 23%.
Huangwangba Zhujiang - Bamboo 1:2