Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red comet Crimson Typhoon
Normal Tactiek 352
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 24.9
weak Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Xuezhi rent richting de bal. Shengjie rent richting de bal. Fansen onderschept slim de pass. Fansen haalt uit met een fantastische trap. Zhushan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Red comet - Crimson Typhoon 1:0

12e minuut.
Daar is Jichang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jichang geeft de bal voor. Daar is Lifan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wulong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulong draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. zhonghuan bereikt de bal nog maar net als eerste. zhonghuan geeft een lange en hoge pass. Yazhou kopt de bal weg. Lifan rent richting de bal. Lifan schiet op doel. Xilai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

22e minuut.
Shenyang verovert de bal door een tackle van achteren. Shenyang geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt zhonghuan de bal. Lifan onderschept slim de pass. Lifan passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red comet - Crimson Typhoon 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red comet 52%, Crimson Typhoon 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red comet - Crimson Typhoon 1:1

47e minuut.
Guanyong met een snelle inworp. Wenliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenliang geeft een hoge lob. Xuezhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuezhi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Shengjie is nu in balbezit. Shengjie passt de bal zonder na te denken. Jianhong is nu in balbezit. Wulong onderschept slim de pass. Wulong geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Shenyang speelt de bal door. Wulong heeft problemen om de bal te vangen. Leshi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wulong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lifan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Red comet - Crimson Typhoon 1:2

67e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Niuniu zal de hoekschop nemen. Wulong maakt een snoekduik en kopt de bal. Lifan rent richting de bal. Lifan schiet op doel. Xilai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red comet - Crimson Typhoon 1:3

73e minuut.
Shenyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shenyang speelt de bal door. zhonghuan is nu in balbezit. Niuniu onderschept slim de pass. Niuniu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Wulong bereikt de bal nog maar net als eerste. Liangjia rent richting de bal. Wulong verovert de bal door een tackle van achteren. Wulong schiet op doel. Xilai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red comet - Crimson Typhoon 1:4

85e minuut.
Zhushan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Keting komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Fansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fansen passt de bal zonder na te denken. Keting is nu in balbezit. Keting haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red comet - Crimson Typhoon 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red comet 49%, Crimson Typhoon 51%.
Red comet - Crimson Typhoon 2:4