Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-15 13:28
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.01
  • Stadion: San Siro
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12446
AC Milan ArsenalVN
223 Tactiek 4312
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.2 gemiddelde waardering 59.5
solid Schieten formidable
good Passen excellent
solid Verdedigen formidable


1e minuut.
Ngọc Thọ is nu in balbezit. Trường Giang rent richting de bal. Trường Giang geeft een hoge lob. Koszut is nu in balbezit. Koszut schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Maziarczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trung Minh komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Klungelig pakt Trung Minh de bal. Trường Giang met een sublieme pass. Ngọc Thọ is nu in balbezit. Ngọc Thọ draait met de bal, schiet en ... Tiến Ðức maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bähringer geeft de bal voor. Bell rent richting de bal. Bell passt de bal met de wreef. Koszut bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - ArsenalVN 0:1

18e minuut.
Bell passt de bal zonder na te denken. Trường Giang is nu in balbezit. Bell speelt de bal door. Koszut is nu in balbezit. Koszut haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hoàng Anh is nu in balbezit. Ngọc Thọ verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Thọ speelt de bal door. Koszut rent richting de bal. Koszut haalt uit met een fantastische trap. Tiến Ðức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bell geeft een hoge lob. Ngọc Thọ maakt een snoekduik en kopt de bal. Tiến Ðức bokst de bal weg.

25e minuut.
Việt Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Tiến passt de bal zonder na te denken. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Milan - ArsenalVN 1:1

31e minuut.
Pannier geeft een hoge lob. Ðức Trí probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trường Giang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... Anh Đức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 62%, ArsenalVN 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Milan - ArsenalVN 1:1

49e minuut.
Klungelig pakt Trung Minh de bal. Ngọc Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thọ passt de bal in één keer door. Koszut is nu in balbezit. Koszut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bell kopt de bal weg. Hoàng Anh heeft problemen om de bal te vangen. Koszut is nu in balbezit. Koszut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - ArsenalVN 1:2

56e minuut.
Bähringer verovert de bal door een tackle van achteren. Bähringer geeft de bal voor. Việt Tiến kopt de bal weg. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... Anh Đức bokst de bal weg.

62e minuut.
Anh Đức speelt de bal door. Koszut bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phúc maakt een afschuwelijke overtreding. Trung Phúc is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

69e minuut.
Tofan rent richting de bal. Tofan geeft de bal voor. Ngọc Thọ kopt de bal weg. Klungelig pakt Koszut de bal. Koszut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ngọc Thọ rent richting de bal. Koszut probeert de bal aan de voet te houden. Bähringer onderschept slim de pass. Ngọc Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thọ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - ArsenalVN 1:3

71e minuut.
Stokłosa passt de bal in één keer door. Pannier is nu in balbezit. Ðức Trí begaat een overtreding. Ðức Trí krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Trường Giang is nu in balbezit. Trường Giang geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trung Minh de bal. Koszut rent richting de bal. Koszut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Trường Giang rent richting de bal. Trường Giang passt de bal in één keer door. Ðức Trí heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ draait met de bal, schiet en ... Tiến Ðức bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Ðức Trí kopt de bal weg. Hoàng Anh is nu in balbezit. Koszut onderschept slim de pass. Koszut schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 52%, ArsenalVN 48%.
AC Milan - ArsenalVN 1:3