Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ArsenalVN U23 Vietnam
4312 Tactiek 352
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
18 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 33.9
excellent Schieten weak
solid Passen solid
good Verdedigen poor


3e minuut.
Tất Thành speelt de bal door. Trường Giang geeft een hoge lob. Koszut kopt de bal weg. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải draait met de bal, schiet en ... Hoài Việt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koszut bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszut schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Minh Hải kopt de bal weg. Quang Hải is nu in balbezit. Koszut bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszut haalt uit met een fantastische trap. Hoài Việt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalVN - U23 Vietnam 1:0

7e minuut.
Tất Thành speelt de bal door. Kiljan is nu in balbezit. Kiljan probeert naar een medespeler te passen. Khánh Duy is nu in balbezit. Khánh Duy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tranamil passt de bal in één keer door. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải passt de bal met de wreef. Koszut rent richting de bal. Koszut haalt uit met een fantastische trap. Hoài Việt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Minh Hải passt de bal zonder na te denken. Tranamil is nu in balbezit. Tranamil geeft een hoge lob. Quang Hải springt en kopt de bal. Hoài Việt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Stefanowski controleert de bal met de borst. Koszut is nu in balbezit. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải schiet op doel. Hoài Việt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalVN - U23 Vietnam 2:0

19e minuut.
Trường Giang verovert de bal door een tackle van achteren. Kiljan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trường Giang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trường Giang met een snel genomen vrije trap. Koszut kopt de bal weg. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalVN - U23 Vietnam 3:0

24e minuut.
Koszut geeft de bal voor. Thế Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Giang probeert naar een medespeler te passen. Tranamil geeft een hoge lob. Quang Hải springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Tấn Phát is nu in balbezit. Tấn Phát passt de bal met de wreef. Tùng Minh is nu in balbezit. Khánh Duy onderschept slim de pass. Khánh Duy haalt uit met een fantastische trap. Quyền verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Tùng Minh rent richting de bal. Khánh Duy onderschept slim de pass. Trường Giang maakt een afschuwelijke overtreding. Khánh Duy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tấn Phát wilt de vrije trap nemen. Quyền bokst de bal weg.

36e minuut.
Suwak geeft de bal voor. Piperal heeft problemen om de bal te vangen. Quang Hải rent richting de bal. Klungelig pakt Quang Hải de bal. Quang Hải draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Petrescu geeft een hoge lob. Koszut rent richting de bal. Koszut heeft problemen om de bal te vangen. Koszut draait met de bal, schiet en ... Hoài Việt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalVN - U23 Vietnam 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArsenalVN 49%, U23 Vietnam 51%.
ArsenalVN - U23 Vietnam 4:0

47e minuut.
Koszut rent richting de bal. Koszut passt de bal zonder na te denken. Tranamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranamil geeft een lange en hoge pass. Quang Hải maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalVN - U23 Vietnam 5:0

50e minuut.
Tofan is nu in balbezit. Tofan geeft de bal voor. Quang Hải kopt de bal weg. Koszut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koszut haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koszut is nu in balbezit. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Hồng Đức probeert naar een medespeler te passen. Tấn Phát is nu in balbezit. Tấn Phát passt de bal in één keer door. Thế Trung rent richting de bal. Thế Trung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Tranamil kopt de bal weg. Klungelig pakt Koszut de bal. Koszut met een sublieme pass. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Kiên Cường komt het veld opgelopen. Đình Hải komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Hồng Đức rent richting de bal. Kiên Cường onderschept slim de pass. Tất Thành rent richting de bal. Kiên Cường verovert de bal door een tackle van achteren. Kiên Cường geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Tấn Phát, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đình Hải rent richting de bal. Đình Hải passt de bal zonder na te denken. Koszut rent richting de bal. Koszut schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalVN - U23 Vietnam 6:0

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dương komt het veld opgelopen. Duy Hải komt het veld opgelopen. Việt Tiến komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak geeft een hoge lob. Koszut kopt de bal weg. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Duy Hải met een sublieme pass. Kiljan heeft problemen om de bal te vangen. Kiljan passt de bal in één keer door. Việt Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Tiến draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Suwak probeert naar een medespeler te passen. Tofan rent richting de bal. Tofan probeert naar een medespeler te passen. Koszut bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải met een sublieme pass. Koszut is nu in balbezit. Koszut draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Stefanowski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArsenalVN 49%, U23 Vietnam 51%.
ArsenalVN - U23 Vietnam 6:0