Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Del-farib āhang-hāye Jadid Rāh
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
El-Akil draait met de bal, schiet en ... Nasiri kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Essaifi de bal onder controle te krijgen. Abdelmajid rent richting de bal. Abdelmajid haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Za`irpur bokst de bal weg.

15e minuut.
Roohizadegan is nu in balbezit. Atamari onderschept slim de pass. Atamari passt de bal in één keer door. Abdelmajid rent richting de bal. Abdelmajid haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif probeert naar een medespeler te passen. El Khalifa rent richting de bal. Mumtazi verovert de bal door een tackle van achteren. Mumtazi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bazargan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avarigan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bazargan. Bazargan krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Klungelig pakt Atachi de bal. El-Akil bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Akil probeert naar een medespeler te passen. Abdelmajid is nu in balbezit. Abdelmajid schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del-farib āhang-hāye 54%, Jadid Rāh 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Del-farib āhang-hāye - Jadid Rāh 0:0

57e minuut.
Jaidi met een snelle inworp. Avarigan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roohizadegan. Roohizadegan krijgt een gele kaart.

65e minuut.
El-Akil haalt uit met een fantastische trap. Nasiri kopt de bal weg. Essaifi heeft problemen om de bal te vangen. Abdelmajid is nu in balbezit. Abdelmajid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Del-farib āhang-hāye - Jadid Rāh 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del-farib āhang-hāye 60%, Jadid Rāh 40%.
Del-farib āhang-hāye - Jadid Rāh 0:1