Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-01 13:28
  • Competitiewedstrijd: S League
  • Stadion: serawak CF Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 828
serawak CF FC Machtlöwe
P0s Tactiek 433
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 26.7
adequate Schieten weak
weak Passen poor
adequate Verdedigen weak


5e minuut.
Neo geeft de bal voor. Pakizer rent richting de bal. Tam legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pakizer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pakizer kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
serawak CF - FC Machtlöwe 1:0

6e minuut.
Choo onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gianvittorio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mupa rent richting de bal. Mupa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ee verovert de bal door een tackle van achteren. Nan onderschept slim de pass. Kumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumar haalt uit met een fantastische trap. Hornauer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
serawak CF - FC Machtlöwe 1:1

14e minuut.
Malantis bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Choy zijn tegenspeler op de grond. Malantis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cañón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Tam de bal. Pakizer verovert de bal door een tackle van achteren. Pakizer haalt uit met een fantastische trap. Choo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
serawak CF - FC Machtlöwe 2:1

20e minuut.
Nan rent richting de bal. Neo speelt de bal door. Cañón speelt de bal door. Malantis bereikt de bal nog maar net als eerste. Malantis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mupa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pakizer de bal onder controle te krijgen. Malantis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakizer is nu in balbezit. Pakizer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tam passt de bal met de wreef. Daar is Malantis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gică tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malantis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cañón neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cañón passt de bal zonder na te denken. Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang passt de bal in één keer door. Malantis bereikt de bal nog maar net als eerste. Malantis schiet op doel. Choo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hock probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakizer haalt uit met een fantastische trap. Choo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
serawak CF - FC Machtlöwe 3:1

29e minuut.
Zabielavičius geeft een hoge lob. Bandhi kopt de bal weg. Ee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kumar is nu in balbezit. Kumar schiet op doel. Hornauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Klungelig pakt Gică de bal. Mupa is nu in balbezit. Mupa passt de bal zonder na te denken. Pakizer rent richting de bal. Pakizer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
serawak CF - FC Machtlöwe 4:1

39e minuut.
Bandhi met de inworp. Cheong geeft de bal voor. Nan rent richting de bal. Nan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
serawak CF - FC Machtlöwe 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: serawak CF 52%, FC Machtlöwe 48%.
serawak CF - FC Machtlöwe 4:2

46e minuut.
Rędzina komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Hock bereikt de bal nog maar net als eerste. Neo onderschept slim de pass. Neo probeert naar een medespeler te passen. Pakizer rent richting de bal. Pakizer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gică geeft een hoge lob. Nan is nu in balbezit. Neo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rędzina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Choy de bal onder controle te krijgen. Wang met een sublieme pass. Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakizer haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tam de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Nan kopt de bal weg. Zabielavičius probeert de bal met de borst te controleren. Zabielavičius geeft een hoge lob. Malantis is nu in balbezit. Malantis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Hock de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kang komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Neo speelt de bal door. Klungelig pakt Gianvittorio de bal. Gianvittorio met een sublieme pass. Pakizer rent richting de bal. Pakizer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: serawak CF 39%, FC Machtlöwe 61%.
serawak CF - FC Machtlöwe 4:2