Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-01 13:28
  • Competitiewedstrijd: League III.02
  • Stadion: Wiwyyy Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2946
Bravo Thunderbolt Bravo Toxicity
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Gwee geeft een hoge lob. Dinesh kan de bal niet met de borst controleren. Mikuni is nu in balbezit. Mikuni schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Prakash kopt de bal weg. Klungelig pakt Esawaran de bal. Yap is nu in balbezit. Yap draait met de bal, schiet en ... Jit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravo Thunderbolt - Bravo Toxicity 1:0

10e minuut.
Yip passt de bal in één keer door. Mee is nu in balbezit. Siah verovert de bal door een tackle van achteren. Perisamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Perisamy schiet op doel. Tee bokst de bal weg.

15e minuut.
Yip geeft een hoge lob. Siah bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mee. Mee krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Low rent richting de bal. Nam onderschept slim de pass. Low begaat een overtreding. Low krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Fong probeert naar een medespeler te passen. Low bereikt de bal nog maar net als eerste. Low speelt de bal door. Mikuni rent richting de bal. Mikuni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pang zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tan kopt de bal weg. Siah rent richting de bal. Siah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Mee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mee geeft de bal voor. Low is nu in balbezit. Low draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Jit heeft problemen om de bal te vangen. Perisamy rent richting de bal. Perisamy passt de bal zonder na te denken. Siah rent richting de bal. Siah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bravo Thunderbolt - Bravo Toxicity 1:1

41e minuut.
Gek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gek geeft een hoge lob. Gee heeft problemen om de bal te vangen. Mikuni is nu in balbezit. Mikuni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravo Thunderbolt 40%, Bravo Toxicity 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bravo Thunderbolt - Bravo Toxicity 1:1

50e minuut.
Gwee rent richting de bal. Gwee passt de bal met de wreef. Mee bereikt de bal nog maar net als eerste. Perisamy is nu in balbezit. Perisamy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mee rent richting de bal. Mee geeft de bal voor. Yip kopt de bal weg. Siah bereikt de bal nog maar net als eerste. Siah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravo Thunderbolt - Bravo Toxicity 1:2

54e minuut.
Low rent richting de bal. Low speelt de bal door. Mikuni rent richting de bal. Mikuni draait met de bal, schiet en ... Esawaran probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Mee verovert de bal door een tackle van achteren. Mee geeft een lange en hoge pass. Gee is nu in balbezit. Mikuni onderschept slim de pass. Mikuni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mee geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tan met een snelle inworp. Perisamy rent richting de bal. Perisamy schiet op doel. Tee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siah controleert de bal met de borst. Tee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siah rent richting de bal. Siah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravo Thunderbolt - Bravo Toxicity 1:3

84e minuut.
Yap is nu in balbezit. Yap geeft een hoge lob. Klungelig pakt Prakash de bal. Mikuni is nu in balbezit. Mikuni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravo Thunderbolt 47%, Bravo Toxicity 53%.
Bravo Thunderbolt - Bravo Toxicity 1:3