Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaşmir Malik Zulmet Khudra
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten zwak
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Mert passt de bal in één keer door. Louati bereikt de bal nog maar net als eerste. Avezaat begaat een overtreding. Avezaat krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Louati bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali Yacoub onderschept slim de pass. Ali Yacoub met een sublieme pass. Avezaat rent richting de bal. Avezaat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Benabdellah is nu in balbezit. Dridi is nu in balbezit. Dridi met een sublieme pass. Louati is nu in balbezit. Louati geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mert verovert de bal door een tackle van achteren. Swayeh rent richting de bal. Mert is nu in balbezit. Mert schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sellami de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Mert bereikt de bal nog maar net als eerste. Mert passt de bal zonder na te denken. Sellami rent richting de bal. Swayeh rent richting de bal. Swayeh draait met de bal, schiet en ... Clayton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaşmir Malik 58%, Zulmet Khudra 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kaşmir Malik - Zulmet Khudra 0:0

47e minuut.
Mokrani passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Benabdellah de bal. Boujelbene met een sublieme pass. Avezaat is nu in balbezit. Avezaat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mert speelt de bal door. Benabdellah is nu in balbezit. Benabdellah passt de bal in één keer door. Avezaat is nu in balbezit. Avezaat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaşmir Malik - Zulmet Khudra 1:0

64e minuut.
Ali Yacoub met een sublieme pass. Jalmadani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmadani passt de bal in één keer door. Daar is Avezaat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avezaat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Krir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mert onderschept slim de pass. Mert passt de bal met de wreef. Swayeh heeft problemen om de bal te vangen. Swayeh draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaşmir Malik 48%, Zulmet Khudra 52%.
Kaşmir Malik - Zulmet Khudra 1:0