Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chanthaburi Reds Trang Braves
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Charoensabmahk is nu in balbezit. Inworp. Charoensabmahk met de inworp. Chun Chang onderschept slim de pass. Jaroenprasert is nu in balbezit. Paal! Jaroenprasert is nu in balbezit. Jaroenprasert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chanthaburi Reds - Trang Braves 0:1

5e minuut.
Tuntitanasup geeft een lange en hoge pass. Ritdee is nu in balbezit. Ritdee passt de bal zonder na te denken. Chongxiang is nu in balbezit. Chongxiang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Charoensabmahk rent richting de bal. Charoensabmahk geeft een lange en hoge pass. Jaroenprasert rent richting de bal. Jaroenprasert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chanthaburi Reds - Trang Braves 0:2

13e minuut.
Wongthong met een sublieme pass. Jaroenprasert rent richting de bal. Ming schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ming naar de kleedkamers voor een vroege douche.

15e minuut.
Tuntitanasup is nu in balbezit. Wongthong verovert de bal door een tackle van achteren. Wongthong met een sublieme pass. Sinklud rent richting de bal. Sinklud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Wongthong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wongthong passt de bal in één keer door. Tuntitanasup heeft problemen om de bal te vangen. Sinklud onderschept slim de pass. Sinklud draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kangjin verovert de bal door een tackle van achteren. Kangjin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Punsang de bal. Ritdee bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritdee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Punsang passt de bal zonder na te denken. Chun Chang rent richting de bal. Chun Chang probeert naar een medespeler te passen. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chanthaburi Reds - Trang Braves 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chanthaburi Reds 54%, Trang Braves 46%.
Chanthaburi Reds - Trang Braves 0:3

46e minuut.
Dingguo speelt de bal door. Sinklud is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tuntitanasup. Tuntitanasup krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Parnjareon rent richting de bal. Parnjareon geeft een hoge lob. Chongxiang is nu in balbezit. Ritdee is nu in balbezit. Ritdee haalt uit met een fantastische trap. Kalaya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chanthaburi Reds - Trang Braves 1:3

57e minuut.
Charoensabmahk speelt de bal door. Ritdee is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kangjin. Kangjin krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Dingguo is nu in balbezit. Dingguo met een sublieme pass. Wongthong speelt de bal door. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chanthaburi Reds - Trang Braves 1:4

84e minuut.
Yau passt de bal zonder na te denken. Punsang is nu in balbezit. Tuntitanasup begaat een overtreding. Punsang roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Punsang kan niet meer verder spelen. Chao Fah komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chanthaburi Reds 48%, Trang Braves 52%.
Chanthaburi Reds - Trang Braves 1:4