Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-05 09:00
  • Competitiewedstrijd: Division 1.02
  • Stadion: AlphaGG Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2594
AlphaGG Nong Khai FC
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Onpakddee probeert naar een medespeler te passen. Pinkaew bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkaew passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wooi ling de bal. Wooi ling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AlphaGG - Nong Khai FC 1:0

16e minuut.
Tongdee bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanhai probeert naar een medespeler te passen. Bamkua bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooi ling verovert de bal door een tackle van achteren. Wooi ling draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Punsang passt de bal zonder na te denken. Sriyanon is nu in balbezit. Blinkadee probeert naar een medespeler te passen. Wooi ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooi ling draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pinkaew bereikt de bal nog maar net als eerste. Khunsuthi verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Tongdee zijn tegenspeler op de grond. Tongdee krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Pinkaew onderschept slim de pass. Jian Yi verovert de bal door een tackle van achteren. Jian Yi passt de bal met de wreef. Tomo Chan is nu in balbezit. Tomo Chan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Wooi ling speelt de bal door. Tongdee bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jian Yi zijn tegenspeler op de grond. Jian Yi krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Wooi ling rent richting de bal. Wooi ling draait met de bal, schiet en ... Pak Fan probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Photong geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AlphaGG 43%, Nong Khai FC 57%.
AlphaGG - Nong Khai FC 1:0

56e minuut.
Guanhai kopt de bal weg. Klungelig pakt Blinkadee de bal. Joo Hyung rent richting de bal. Tomo Chan rent richting de bal. Tomo Chan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Blinkadee verovert de bal door een tackle van achteren. Guanhai rent richting de bal. Sriyanon bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanhai verovert de bal door een tackle van achteren. Guanhai geeft een hoge lob. Daohui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Pinkaew geeft de bal voor. Daar is Wooi ling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jian Yi is nu in balbezit. Wooi ling onderschept slim de pass. Wooi ling schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Khunsuthi rent richting de bal. Tomo Chan is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Punsang ... Strafschop! Tomo Chan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tomo Chan kan niet meer verder spelen. Saision komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Khunsuthi neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Daohui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daohui met een sublieme pass. Photong is nu in balbezit. Photong passt de bal met de wreef. Tongdee bereikt de bal nog maar net als eerste. Tongdee schiet op doel. Wongwonnrod probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AlphaGG - Nong Khai FC 2:0

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joo Hyung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khunsuthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khunsuthi geeft een lange en hoge pass. Saision bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Jian Yi passt de bal in één keer door. Guanhai bereikt de bal nog maar net als eerste. Srisa-ard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Srisa-ard krijgt een gele kaart. Guanhai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guanhai met een snel genomen vrije trap. Saision heeft problemen om de bal te vangen. Saision haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Pipatseridhuma onderschept slim de pass. Pipatseridhuma geeft een hoge lob. Srisa-ard probeert de bal met de borst te controleren. Wooi ling is nu in balbezit. Wooi ling schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AlphaGG 56%, Nong Khai FC 44%.
AlphaGG - Nong Khai FC 2:0