Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hambrientos Pequeños LOS KBZ F.C.
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 28.4
slecht Schieten matig
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Herrera probeert naar een medespeler te passen. Smock is nu in balbezit. Smock passt de bal met de wreef. Cruz Trinidad rent richting de bal. Cruz Trinidad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hambrientos Pequeños - LOS KBZ F.C. 0:1

8e minuut.
Méndez onderschept slim de pass. Méndez probeert naar een medespeler te passen. Vejin is nu in balbezit. Vejin geeft de bal voor. Daar is Cruz Trinidad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Portillo passt de bal zonder na te denken. Claerbout bereikt de bal nog maar net als eerste. Claerbout passt de bal zonder na te denken. Cruz Trinidad rent richting de bal. Cruz Trinidad haalt uit met een fantastische trap. Monterrosa bokst de bal weg.

25e minuut.
Lizama kan de bal niet met de borst controleren. Tobar is nu in balbezit. Tobar probeert naar een medespeler te passen. Monterrosa rent richting de bal. Monterrosa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Vejin met een sublieme pass. Claerbout rent richting de bal. Claerbout probeert naar een medespeler te passen. Cruz Trinidad rent richting de bal. Cruz Trinidad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Moscoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Claerbout probeert naar een medespeler te passen. Vejin probeert naar een medespeler te passen. Cruz Trinidad rent richting de bal. Cruz Trinidad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez geeft een lange en hoge pass. Cruz Trinidad bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz Trinidad haalt uit met een fantastische trap. Monterrosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hambrientos Pequeños - LOS KBZ F.C. 0:2

39e minuut.
Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo passt de bal met de wreef. Monterrosa is nu in balbezit. Moscoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscoso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Portillo rent richting de bal. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez met een sublieme pass. Cruz Trinidad rent richting de bal. Cruz Trinidad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Claerbout onderschept slim de pass. Cabañas probeert naar een medespeler te passen. Cruz Trinidad is nu in balbezit. Cruz Trinidad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hambrientos Pequeños 73%, LOS KBZ F.C. 27%.
Hambrientos Pequeños - LOS KBZ F.C. 0:2

62e minuut.
Vizcarra geeft een lange en hoge pass. Mariona bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscoso speelt de bal door. Monterrosa heeft problemen om de bal te vangen. Monterrosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Lizama geeft de bal voor. Vizcarra heeft problemen om de bal te vangen. Cruz Trinidad is nu in balbezit. Cruz Trinidad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hambrientos Pequeños - LOS KBZ F.C. 0:3

73e minuut.
Vejin met een sublieme pass. Méndez is nu in balbezit. Méndez passt de bal in één keer door. Cruz Trinidad bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz Trinidad haalt uit met een fantastische trap. Paal!

88e minuut.
Vizcarra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Smock met een snelle inworp. Méndez heeft problemen om de bal te vangen. Méndez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hambrientos Pequeños 59%, LOS KBZ F.C. 41%.
Hambrientos Pequeños - LOS KBZ F.C. 0:3