Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swabe Waterside United FC Hooks
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Dimatulac speelt de bal door. Klungelig pakt Lagmay de bal. Manguingat met een sublieme pass. Tabuno heeft problemen om de bal te vangen. Tabuno draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Swabe Waterside - United FC Hooks 0:1

8e minuut.
Tabuno rent richting de bal. Tabuno passt de bal in één keer door. Madlangsakit bereikt de bal nog maar net als eerste. Madlangsakit haalt uit met een fantastische trap. Caga-anan probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Valeroso neemt de hoekschop. Manguingat is nu in balbezit. Manguingat probeert naar een medespeler te passen. Tabuno is nu in balbezit. Tabuno draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Madlangsakit bereikt de bal nog maar net als eerste. Madlangsakit draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tabuno onderschept slim de pass. Tabuno speelt de bal door. Daar is Babingao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madlangsakit rent richting de bal. Madlangsakit schiet op doel. De bal raakt de paal. Punongbayan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swabe Waterside 61%, United FC Hooks 39%.
Swabe Waterside - United FC Hooks 0:1

46e minuut.
Booc onderschept slim de pass. Booc passt de bal in één keer door. Palangan is nu in balbezit. Aganad verovert de bal door een tackle van achteren. Aganad geeft een lange en hoge pass. Dimatulac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Mongcopa speelt de bal door. Tabuno is nu in balbezit. Tabuno passt de bal zonder na te denken. Madlangsakit rent richting de bal. Madlangsakit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swabe Waterside - United FC Hooks 0:2

55e minuut.
Aganad is nu in balbezit. Yago is nu in balbezit. Manayan onderschept slim de pass. Manayan draait met de bal, schiet en ... Dimatulac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swabe Waterside - United FC Hooks 1:2

57e minuut.
Bunsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Bunsoy passt de bal zonder na te denken. Daar is Madlangsakit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabuno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabuno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Yago geeft een hoge lob. Tabuno kopt de bal weg. Caga-anan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Madlangsakit is nu in balbezit. Madlangsakit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mongcopa speelt de bal door. Madlangsakit is nu in balbezit. Kanaway bereikt de bal nog maar net als eerste. Madlangsakit verovert de bal door een tackle van achteren. Madlangsakit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Punongbayan trapt de bal weg van het doel. Booc kopt de bal weg. Manayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manayan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Swabe Waterside - United FC Hooks 2:2

86e minuut.
Booc onderschept slim de pass. Booc speelt de bal door. Manayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manayan draait met de bal, schiet en ... Dimatulac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swabe Waterside - United FC Hooks 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swabe Waterside 47%, United FC Hooks 53%.
Swabe Waterside - United FC Hooks 3:2