Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flay Unicorns Adnan Al-Talyani
Attack Tactiek Fahad Khamees
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 29.6
adequate Schieten average
average Passen weak
average Verdedigen weak


1e minuut.
Al Metsu geeft een lange en hoge pass. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević passt de bal zonder na te denken. Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Blake schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flay Unicorns - Adnan Al-Talyani 1:0

4e minuut.
Al Metsu geeft een hoge lob. Al Nayhan rent richting de bal. Al Nayhan probeert naar een medespeler te passen. Blake rent richting de bal. Blake draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flay Unicorns - Adnan Al-Talyani 2:0

9e minuut.
Abdu Awzai rent richting de bal. Abdu Awzai passt de bal zonder na te denken. bin Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamed schiet op doel. Nichaev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flay Unicorns - Adnan Al-Talyani 2:1

11e minuut.
Klungelig pakt Seyfert de bal. bin Al Hufi is nu in balbezit. bin Al Hufi passt de bal zonder na te denken. bin Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamed draait met de bal, schiet en ... Nichaev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Flay Unicorns - Adnan Al-Talyani 2:2

15e minuut.
Al Mustafa rent richting de bal. Al Mustafa passt de bal in één keer door. bin Qubaisi speelt de bal door. Blake rent richting de bal. Blake schiet op doel. Salim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Radwan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. bin Mohamed kopt de bal weg. bin Al Hufi is nu in balbezit. bin Al Hufi draait met de bal, schiet en ... Nichaev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flay Unicorns - Adnan Al-Talyani 2:3

31e minuut.
Al Nayhan speelt de bal door. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević probeert naar een medespeler te passen. Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Blake schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Flay Unicorns - Adnan Al-Talyani 3:3

38e minuut.
Al Nayhan probeert naar een medespeler te passen. Pandurević rent richting de bal. Pandurević passt de bal zonder na te denken. Haj Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj Malik geeft de bal voor. Paal! Salim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Blake krijgt zijn hoofd ertegen. Salim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flay Unicorns - Adnan Al-Talyani 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flay Unicorns 60%, Adnan Al-Talyani 40%.
Flay Unicorns - Adnan Al-Talyani 4:3

48e minuut.
Daar is Radwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. McGlashan rent richting de bal. Blake rent richting de bal. Blake draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
McGlashan geeft een hoge lob. Haj Malik is nu in balbezit. Haj Malik met een sublieme pass. McGlashan rent richting de bal. McGlashan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
bin Qubaisi rent richting de bal. bin Qubaisi schiet op doel. Salim probeert de bal aan de voet te houden. Pandurević rent richting de bal. Pandurević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flay Unicorns - Adnan Al-Talyani 5:3

74e minuut.
Haj Malik met een sublieme pass. McGlashan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Darwish zijn tegenspeler op de grond. McGlashan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. McGlashan kan niet meer verder spelen. bin azad komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Al Nayhan probeert naar een medespeler te passen. Pandurević rent richting de bal. Pandurević passt de bal in één keer door. bin azad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin azad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Haj Malik geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Al Nayhan stond buitenspel. Al Metsu neemt vlug de vrije trap. bin Al Hufi is nu in balbezit. bin Al Hufi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flay Unicorns 54%, Adnan Al-Talyani 46%.
Flay Unicorns - Adnan Al-Talyani 5:3