Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Dhafra Crows Al Marron Dabbi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.7
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Al Habsi is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al Habsi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Al Matar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Hareb is nu in balbezit. AL Hareb passt de bal in één keer door. Al Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Huzayel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Abdu Nayhan is nu in balbezit. bin Zayed rent richting de bal. Klungelig pakt bin Zayed de bal. bin Zayed haalt uit met een fantastische trap. Mubarak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Al zaabi is nu in balbezit. Abdu Nayhan verovert de bal door een tackle van achteren. EL Omer is nu in balbezit. Abdu Nayhan onderschept slim de pass. Abdu Nayhan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mousa Rashid bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa Rashid geeft de bal voor. Klungelig pakt EL Ichya de bal. Al Huzayel onderschept slim de pass. Al Huzayel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mubarak niet meer kan verder spelen. Noubi komt het veld opgelopen. Zuhair met een harde bal richting middenveld. Abdu Nayhan met een sublieme pass. Daar is bin Zayed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Zayed schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Rashid Suroor is nu in balbezit. Rashid Suroor geeft een lange en hoge pass. Omer rent richting de bal. bin Zayed is nu in balbezit. bin Zayed schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al Habsi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. AL Hareb geeft een hoge lob. Mousa Rashid is nu in balbezit. Mousa Rashid schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dhafra Crows 45%, Al Marron Dabbi 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Dhafra Crows - Al Marron Dabbi 0:0

63e minuut.
Omer geeft de bal voor. AL Hareb probeert naar een medespeler te passen. Daar is bin Shehhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Huzayel verovert de bal door een tackle van achteren. Al Huzayel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Al zaabi rent richting de bal. Al zaabi probeert naar een medespeler te passen. bin Zayed is nu in balbezit. bin Zayed draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert bin Mohsen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dhafra Crows 48%, Al Marron Dabbi 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Dhafra Crows - Al Marron Dabbi 0:0