Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dubai FC Al Marron Dabbi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Doeltrap. Mubarak trapt de bal weg van het doel. Rashid Suroor kopt de bal weg. Fouad bereikt de bal nog maar net als eerste. Fouad schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Al Habsi onderschept slim de pass. Al Habsi geeft een hoge lob. bin Al Nard rent richting de bal. Homayoun verovert de bal door een tackle van achteren. Homayoun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
EL Mansoor geeft de bal voor. Fouad probeert de bal met de borst te controleren. EL Omer rent richting de bal. Fouad rent richting de bal. Fouad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
EL Omer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdulqader. EL Omer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. EL Omer met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Al Sharji de bal. Al Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Huzayel haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
bin Mohsen geeft een hoge lob. Hussain kopt de bal weg. Klungelig pakt Omer de bal. EL Mansoor rent richting de bal. EL Mansoor schiet op doel. Mubarak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dubai FC - Al Marron Dabbi 1:0

40e minuut.
Mousa Rashid passt de bal in één keer door. Al Huzayel rent richting de bal. Homayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Huzayel rent richting de bal. Al Huzayel draait met de bal, schiet en ... Humaid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dubai FC 49%, Al Marron Dabbi 51%.
Dubai FC - Al Marron Dabbi 1:0

54e minuut.
Al Majed geeft een hoge lob. Abdulqader bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulqader verovert de bal door een tackle van achteren. Abdulqader geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Homayoun is nu in balbezit. Homayoun passt de bal in één keer door. Al Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Huzayel schiet op doel. Humaid probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dubai FC 52%, Al Marron Dabbi 48%.
Dubai FC - Al Marron Dabbi 1:0