Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Metaleros UD Padres Rápidos
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


7e minuut.
Izquierdo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Venerio. Izquierdo raakt geblesseerd tijdens het duel. Alfaro met een snel genomen vrije trap. Izquierdo rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Jackson speelt de bal door. Galeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lino krijgt een gele kaart. Galeas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

10e minuut.
Obando is nu in balbezit. Mullins verovert de bal door een tackle van achteren. Mullins passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Beteta de bal. Beteta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Avino trapt de bal weg. Salazar kopt de bal weg. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo onderschept slim de pass. Izquierdo schiet op doel. Perry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Inworp. Arita met de inworp. Obando onderschept slim de pass. Beteta rent richting de bal. Beteta draait met de bal, schiet en ... Avino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Mencia rent richting de bal. Mencia geeft de bal voor. Klungelig pakt Delgadillo de bal. Beteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Beteta is nu in balbezit. Mullins is nu in balbezit. Beteta is nu in balbezit. Mullins rent richting de bal. Mullins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros UD - Padres Rápidos 1:0

33e minuut.
Obando probeert naar een medespeler te passen. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toro rent richting de bal. Izquierdo onderschept slim de pass. Izquierdo schiet op doel. Perry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Metaleros UD - Padres Rápidos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metaleros UD 54%, Padres Rápidos 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Metaleros UD - Padres Rápidos 1:1

49e minuut.
Alfaro speelt de bal door. Mencia is nu in balbezit. Obando onderschept slim de pass. Lino is nu in balbezit. Lino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros UD - Padres Rápidos 1:2

77e minuut.
Obando verovert de bal door een tackle van achteren. Obando met een sublieme pass. Izquierdo rent richting de bal. Lino is nu in balbezit. Lino draait met de bal, schiet en ... Perry bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros UD - Padres Rápidos 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metaleros UD 53%, Padres Rápidos 47%.
Metaleros UD - Padres Rápidos 1:3