Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kainar Kuricy Tobol Trolli
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


21e minuut.
Shkot passt de bal zonder na te denken. Kurmaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Semin verovert de bal door een tackle van achteren. Semin draait met de bal, schiet en ... Kotov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainar Kuricy - Tobol Trolli 1:0

42e minuut.
Keibal bereikt de bal nog maar net als eerste. Shkot is nu in balbezit. Shkot met een sublieme pass. Semin bereikt de bal nog maar net als eerste. Semin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainar Kuricy 43%, Tobol Trolli 57%.
Kainar Kuricy - Tobol Trolli 1:0

51e minuut.
Keibal speelt de bal door. Semin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Semin onderschept slim de pass. Semin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bikeev verovert de bal door een tackle van achteren. Dubkov rent richting de bal. Taukeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubkov verovert de bal door een tackle van achteren. Dubkov haalt uit met een fantastische trap. Salybaev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salybaev probeert naar een medespeler te passen. Kismetov kopt de bal weg. Argokov is nu in balbezit. Shkot onderschept slim de pass. Shkot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Loginovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Loginovskiy geeft een hoge lob. Labodovski kopt de bal weg. Keibal bereikt de bal nog maar net als eerste. Keibal geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainar Kuricy - Tobol Trolli 2:0

67e minuut.
Keibal probeert naar een medespeler te passen. Argokov rent richting de bal. Argokov probeert naar een medespeler te passen. Shkot is nu in balbezit. Shkot haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Loginovskiy passt de bal met de wreef. Shkot is nu in balbezit. Shkot geeft de bal voor. Sayutin heeft problemen om de bal te vangen. Kotov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainar Kuricy - Tobol Trolli 3:0

75e minuut.
Bikeev onderschept slim de pass. Bikeev met een sublieme pass. Borovskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Dubkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kainar Kuricy - Tobol Trolli 3:1

78e minuut.
Keibal geeft een hoge lob. Semin bereikt de bal nog maar net als eerste. Semin passt de bal in één keer door. Shkot rent richting de bal. Shkot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainar Kuricy 35%, Tobol Trolli 65%.
Kainar Kuricy - Tobol Trolli 3:1