Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Staryje Molotki Ostryje Sovy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 22.2
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Shapurin rent richting de bal. Klungelig pakt Shadmanov de bal. Shapurin begaat een overtreding. Shapurin krijgt een gele kaart. Shadmanov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Shadmanov kan niet meer verder spelen. Abishev komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Tarasov probeert naar een medespeler te passen. Zhalmagambetov rent richting de bal. Zhalmagambetov passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tarasov zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aliyev rent richting de bal. Aliyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Staryje Molotki - Ostryje Sovy 0:1

15e minuut.
Malkov geeft de bal voor. Yakovlev is nu in balbezit. Iskulov maakt een afschuwelijke overtreding. Iskulov krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Yakovlev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakovlev passt de bal zonder na te denken. Zhatekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdualiev onderschept slim de pass. Abdualiev geeft de bal voor. Paal! Baizhanov heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Staryje Molotki 54%, Ostryje Sovy 46%.
Staryje Molotki - Ostryje Sovy 0:1

51e minuut.
Daar is Zhalmagambetov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abishev rent richting de bal. Zhalmagambetov begaat een overtreding. Zhalmagambetov krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Yakovlev is nu in balbezit. Abdualiev is nu in balbezit. Abdualiev geeft een hoge lob. Pupkov is nu in balbezit. Pupkov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Abishev heeft problemen om de bal te vangen. Zhalmagambetov onderschept slim de pass. Zhalmagambetov speelt de bal door. Pupkov rent richting de bal. Pupkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Daar is Abdualiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abishev rent richting de bal. Abishev met een sublieme pass. Aliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Staryje Molotki - Ostryje Sovy 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Staryje Molotki 58%, Ostryje Sovy 42%.
Staryje Molotki - Ostryje Sovy 0:2