Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uch Balli Chiqish Arig`i
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Quradov passt de bal met de wreef. Charsuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Attorlikov. Attorlikov krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Moldahanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ifradov onderschept slim de pass. Ifradov geeft een hoge lob. Derbiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbiyev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Derbiyev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalasidirov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Charsuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Charsuhov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tarvuzov rent richting de bal. Yong`oqov rent richting de bal. Yong`oqov passt de bal met de wreef. Kalasidirov rent richting de bal. Kalasidirov geeft de bal voor. Faridov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moldahanov springt en kopt de bal. Faridov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Jindibabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asosiniv onderschept slim de pass. Asosiniv probeert naar een medespeler te passen. Derbiyev is nu in balbezit. Derbiyev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Uch Balli - Chiqish Arig`i 0:1

37e minuut.
Kalasidirov met een sublieme pass. Klungelig pakt Moldahanov de bal. Charsuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldahanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldahanov haalt uit met een fantastische trap. Faridov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Uch Balli - Chiqish Arig`i 1:1

44e minuut.
Quradov met een snelle inworp. Jindibabov is nu in balbezit. Jindibabov passt de bal met de wreef. Moldahanov rent richting de bal. Moldahanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uch Balli 42%, Chiqish Arig`i 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uch Balli - Chiqish Arig`i 1:1

55e minuut.
Jindibabov is nu in balbezit. Jindibabov met een sublieme pass. Moldahanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldahanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uch Balli - Chiqish Arig`i 2:1

67e minuut.
Jindibabov passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asosiniv zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babayev is nu in balbezit. Babayev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Derbiyev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kayumov komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Kalasidirov speelt de bal door. Charsuhov is nu in balbezit. Charsuhov speelt de bal door. Moldahanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldahanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uch Balli - Chiqish Arig`i 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uch Balli 41%, Chiqish Arig`i 59%.
Uch Balli - Chiqish Arig`i 3:1