Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shaab Nimr Al Dhafra Ra`d
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Mendil met de inworp. Fanon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanon geeft een hoge lob. Zidane probeert de bal met de borst te controleren. Zidane schiet op doel. Allam bokst de bal weg.

7e minuut.
Mguellati rent richting de bal. Benbouali is nu in balbezit. Benbouali probeert naar een medespeler te passen. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab Nimr - Al Dhafra Ra`d 1:0

12e minuut.
Benbouali probeert de bal aan de voet te houden. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kechout zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kechout moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kechout schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

13e minuut.
Allam trapt de bal weg. Zouba geeft een lange en hoge pass. Daar is Sofiane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dilem is nu in balbezit. Dilem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shaab Nimr - Al Dhafra Ra`d 1:1

30e minuut.
Mendil is nu in balbezit. Hasni rent richting de bal. Baghdad begaat een overtreding. Baghdad krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab Nimr 59%, Al Dhafra Ra`d 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shaab Nimr - Al Dhafra Ra`d 1:1

50e minuut.
Benbouali met een sublieme pass. Baghdad is nu in balbezit. Hasni begaat een overtreding. Hasni krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Benbouali kopt de bal weg. Daar is Badji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanon bereikt de bal nog maar net als eerste. Benbouali onderschept slim de pass. Benbouali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Sofiane geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zouba met de inworp. Hasni bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasni passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mguellati bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakaria speelt de bal door. Dilem is nu in balbezit. Dilem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab Nimr - Al Dhafra Ra`d 1:2

81e minuut.
Baghdad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasni rent richting de bal. Met opzet legt Baghdad zijn tegenspeler op de grond. Hasni roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hasni kan niet meer verder spelen. Benyahia komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Zakaria speelt de bal door. Daar is Mguellati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dilem is nu in balbezit. Benyahia rent richting de bal. Benyahia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab Nimr 46%, Al Dhafra Ra`d 54%.
Shaab Nimr - Al Dhafra Ra`d 1:2