Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brigada Ameba Basri Saaviacio
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kasradze speelt de bal door. Khukhia rent richting de bal. Gakharia is nu in balbezit. Gakharia draait met de bal, schiet en ... Tsetskhladze kopt de bal weg. Gvenetadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Sigua met een sublieme pass. Tsitaishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharikadze is nu in balbezit. Demetradze onderschept slim de pass. Demetradze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Makhatadze met de inworp. Gudava is nu in balbezit. Gudava geeft de bal voor. Tsitaishvili is nu in balbezit. Tsitaishvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Khukhia de bal. Pipinashvili rent richting de bal. Pipinashvili geeft de bal voor. Tsitaishvili is nu in balbezit. Tsitaishvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brigada Ameba - Basri Saaviacio 0:1

29e minuut.
Balalashvili rent richting de bal. Balalashvili passt de bal in één keer door. Kasradze met een sublieme pass. Khukhia rent richting de bal. Khukhia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brigada Ameba - Basri Saaviacio 1:1

39e minuut.
Karaulashvili trapt de bal weg van het doel. Sigua kopt de bal weg. Klungelig pakt Otanadze de bal. Demetradze onderschept slim de pass. Demetradze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brigada Ameba 39%, Basri Saaviacio 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brigada Ameba - Basri Saaviacio 1:1

52e minuut.
Gegelia geeft een lange en hoge pass. Daar is Chiaureli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiaureli probeert naar een medespeler te passen. Khukhia rent richting de bal. Khukhia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gakharia kan de bal niet met de borst controleren. Ukleba rent richting de bal. Gakharia begaat een overtreding. Gakharia krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Papuashvili is nu in balbezit. Papuashvili passt de bal zonder na te denken. Tsitaishvili rent richting de bal. Tsitaishvili draait met de bal, schiet en ... Otanadze heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Papuashvili geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gegelia onderschept slim de pass. Tsitaishvili is nu in balbezit. Tsitaishvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brigada Ameba - Basri Saaviacio 1:2

70e minuut.
Khukhia probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Papuashvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ukleba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleba geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gvenetadze niet meer kan verder spelen. Dumbadze komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Daar is Chiaureli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mushkudiani is nu in balbezit. Chiaureli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mushkudiani raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mushkudiani kan niet meer verder spelen. Bolkvadze komt het veld opgelopen. Kasradze met een snel genomen vrije trap. Khukhia krijgt zijn hoofd ertegen. Dumbadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brigada Ameba 43%, Basri Saaviacio 57%.
Brigada Ameba - Basri Saaviacio 1:2