Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aburgnili Gnomi Gabeduli Dundulebi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Kvaratskhelia is nu in balbezit. Kvaratskhelia passt de bal in één keer door. Tordinava met een sublieme pass. Tvauri is nu in balbezit. Tvauri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Giorgobiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakadze verovert de bal door een tackle van achteren. Tsakadze probeert naar een medespeler te passen. Tvauri rent richting de bal. Tvauri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Eloshvili speelt de bal door. Guchashvili is nu in balbezit. Guchashvili met een sublieme pass. Gugunava bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakadze speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aburgnili Gnomi 45%, Gabeduli Dundulebi 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aburgnili Gnomi - Gabeduli Dundulebi 0:0

60e minuut.
Eloshvili met de inworp. Okujava bereikt de bal nog maar net als eerste. Okujava geeft een lange en hoge pass. Gugunava is nu in balbezit. Gugunava haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Buchukuri rent richting de bal. Buchukuri draait met de bal, schiet en ... Lipartia kopt de bal weg. Daar is Merlani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lomouri geeft een hoge lob. Paal!

76e minuut.
Eloshvili geeft een hoge lob. Inworp. Kvaratskhelia met de inworp. Buchukuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchukuri geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Merlani is nu in balbezit. Merlani passt de bal met de wreef. Guchashvili is nu in balbezit. Kirtadze onderschept slim de pass. Kirtadze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aburgnili Gnomi 44%, Gabeduli Dundulebi 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aburgnili Gnomi - Gabeduli Dundulebi 0:0