Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cheiks Raiders Al Khaymah Arabi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
bin Hambari speelt de bal door. Abdu Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harbi. Harbi krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Abdu Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hambari onderschept slim de pass. Harbi probeert naar een medespeler te passen. Abdu Hussain is nu in balbezit. Abdu Hussain haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Abdu Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hambari onderschept slim de pass. bin Hambari passt de bal zonder na te denken. Abdu Hussain rent richting de bal. Abdu Hussain draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Harbi is nu in balbezit. Harbi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
El Matsu trapt de bal weg. Harbi kopt de bal weg. El Jawhar is nu in balbezit. Abdu Hussain onderschept slim de pass. Abdu Hussain draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Abdu Serkal rent richting de bal. El Haroun verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hambari is nu in balbezit. El Haroun onderschept slim de pass. El Haroun geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
bin Huzayel rent richting de bal. bin Hambari begaat een overtreding. bin Huzayel raakt geblesseerd tijdens het duel. Abdu Metsu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. bin Hambari controleert de bal met de borst. bin Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Huzayel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
EL Nard verovert de bal door een tackle van achteren. Radwan verovert de bal door een tackle van achteren. Faraj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Faraj krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cheiks Raiders 47%, Al Khaymah Arabi 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cheiks Raiders - Al Khaymah Arabi 0:0

47e minuut.
Abdu Serkal is nu in balbezit. El Haroun onderschept slim de pass. El Haroun passt de bal in één keer door. bin Huzayel rent richting de bal. bin Huzayel haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Malallah de bal. El Matsu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Abdu Serkal is nu in balbezit. Abdu Serkal geeft de bal voor. bin Hambari probeert de bal aan de voet te houden. Abdu Hussain is nu in balbezit. Abdu Hussain schiet op doel. Harbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Abdulqader bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Metsu rent richting de bal. Met opzet legt Harbi zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Harbi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Harbi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

87e minuut.
Inworp. EL Nard met een snelle inworp. Abdu Humaid geeft een lange en hoge pass. Daar is Abdu Hussain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdu Hussain haalt uit met een fantastische trap. Harbi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cheiks Raiders 50%, Al Khaymah Arabi 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cheiks Raiders - Al Khaymah Arabi 0:0