Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostryje Duhi Miagkije Loshadi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Kirov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Odnovortsev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odnovortsev passt de bal zonder na te denken. Loginovskiy is nu in balbezit. Loginovskiy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Karpov bereikt de bal nog maar net als eerste. Loginovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpov begaat een overtreding. Karpov krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Gerfort geeft de bal voor. Inworp. Kovalev met een snelle inworp. Karakenov rent richting de bal. Karakenov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Krutskevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumar verovert de bal door een tackle van achteren. Gumar passt de bal met de wreef. Loginovskiy rent richting de bal. Loginovskiy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Karakenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shkarupa verovert de bal door een tackle van achteren. Shkarupa probeert naar een medespeler te passen. Chekmezov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chekmezov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Shkarupa is nu in balbezit. Shkarupa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mangutkin de bal. Loginovskiy is nu in balbezit. Loginovskiy haalt uit met een fantastische trap. Shkarupa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostryje Duhi 46%, Miagkije Loshadi 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ostryje Duhi - Miagkije Loshadi 0:0

56e minuut.
Odnovortsev verovert de bal door een tackle van achteren. Suyumagambetov rent richting de bal. Suyumagambetov passt de bal in één keer door. Chekmezov rent richting de bal. Chekmezov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kovalev rent richting de bal. Kovalev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chekmezov de bal. Chekmezov schiet op doel. Kirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostryje Duhi - Miagkije Loshadi 1:0

72e minuut.
Gumar kopt de bal weg. Klungelig pakt Shkarupa de bal. Shkarupa passt de bal in één keer door. Loginovskiy is nu in balbezit. Loginovskiy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klepinin passt de bal met de wreef. Chekmezov is nu in balbezit. Shkarupa verovert de bal door een tackle van achteren. Karakenov rent richting de bal. Karakenov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gumar rent richting de bal. Gumar probeert naar een medespeler te passen. Khokhlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Odnovortsev verovert de bal door een tackle van achteren. Odnovortsev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ostryje Duhi - Miagkije Loshadi 1:1

85e minuut.
Sulei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalev verovert de bal door een tackle van achteren. Kovalev geeft de bal voor. Chekmezov is nu in balbezit. Chekmezov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Gerfort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostryje Duhi 53%, Miagkije Loshadi 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ostryje Duhi - Miagkije Loshadi 1:1