Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the ALLIANCE of SIXTEEN. Canguri d`Ispirazione
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Magnoni kopt de bal weg. Faraone bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganelli onderschept slim de pass. Abbaticchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbaticchio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - Canguri d`Ispirazione 0:1

14e minuut.
Vecchio geeft een hoge lob. Klungelig pakt Emiliani Micheletti de bal. Confettura onderschept slim de pass. Confettura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - Canguri d`Ispirazione 1:1

19e minuut.
Abbaticchio met een sublieme pass. Boi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giugni rent richting de bal. Boi verovert de bal door een tackle van achteren. Boi geeft de bal voor. Dorigato bokst de bal weg. Confettura bereikt de bal nog maar net als eerste. Confettura schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - Canguri d`Ispirazione 2:1

26e minuut.
Paganelli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Girelli komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Girelli heeft problemen om de bal te vangen. Vecchio is nu in balbezit. Vecchio passt de bal in één keer door. Confettura bereikt de bal nog maar net als eerste. Confettura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Faraone rent richting de bal. Klungelig pakt Cammardella de bal. Abbaticchio verovert de bal door een tackle van achteren. Schifani is nu in balbezit. Schifani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cestara geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monassi met de inworp. Abbaticchio rent richting de bal. Abbaticchio haalt uit met een fantastische trap. Palmiotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the ALLIANCE of SIXTEEN. 57%, Canguri d`Ispirazione 43%.
the ALLIANCE of SIXTEEN. - Canguri d`Ispirazione 2:1

52e minuut.
Confettura passt de bal met de wreef. Daar is Vecchio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecchio verovert de bal door een tackle van achteren. Vecchio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Cammardella heeft problemen om de bal te vangen. Abbaticchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbaticchio passt de bal met de wreef. Schifani bereikt de bal nog maar net als eerste. Schifani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cammardella is nu in balbezit. Abbaticchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammardella schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cammardella krijgt een gele kaart. Abbaticchio wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Abbaticchio kan niet meer verder spelen. Leonini komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Cestara bereikt de bal nog maar net als eerste. Monassi verovert de bal door een tackle van achteren. Monassi geeft een hoge lob. Schifani is nu in balbezit. Schifani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Lasoratta rent richting de bal. Lasoratta passt de bal met de wreef. Schifani bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonini bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Girelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Schifani de bal. Faraone onderschept slim de pass. Leonini onderschept slim de pass. Leonini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Schifani bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonini bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Boletti ... Strafschop! Directe rode kaart, Boletti moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Boletti schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Leonini wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Leonini kan niet meer verder spelen. Iaquinto komt het veld opgelopen. Schifani legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - Canguri d`Ispirazione 2:2

90e minuut.
Monassi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iaquinto controleert de bal met de borst. Faraone legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Faraone krijgt een gele kaart. Iaquinto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iaquinto neemt de penalty, wat een uithaal! Palmiotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - Canguri d`Ispirazione 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the ALLIANCE of SIXTEEN. 59%, Canguri d`Ispirazione 41%.
the ALLIANCE of SIXTEEN. - Canguri d`Ispirazione 2:3