Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lions123 JJStorm
Normal Tactiek luca
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 36.6
weak Schieten good
poor Passen good
hopeless Verdedigen adequate


3e minuut.
Daar is Prebianca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos rent richting de bal. Miglioli rent richting de bal. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos schiet op doel. Ardu bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hâmpu neemt de hoekschop. Altoni heeft problemen om de bal te vangen. Santos is nu in balbezit. Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - JJStorm 0:1

7e minuut.
Inworp. Hâmpu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flemming speelt de bal door. Amri rent richting de bal. Amri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll passt de bal in één keer door. Santos rent richting de bal. Amri rent richting de bal. Amri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Santos de bal. Altoni is nu in balbezit. Amri begaat een overtreding. Amri krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Ardu met een harde bal richting middenveld. Amri probeert naar een medespeler te passen. Prebianca bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos onderschept slim de pass. Santos draait met de bal, schiet en ... Ardu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Grković geeft de bal voor. Hâmpu kopt de bal weg. Klungelig pakt Miglioli de bal. Amri is nu in balbezit. Amri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Miglioli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hâmpu met de inworp. Amri rent richting de bal. Amri geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hâmpu geeft de bal voor. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Amri bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos rent richting de bal. Santos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cambriani is nu in balbezit. Flemming is nu in balbezit. Flemming met een sublieme pass. Amri bereikt de bal nog maar net als eerste. Amri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Amri bereikt de bal nog maar net als eerste. Amri geeft een hoge lob. Gaggiola verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grković zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Miglioli kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Amri probeert naar een medespeler te passen. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu passt de bal met de wreef. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Hâmpu met een sublieme pass. Amri bereikt de bal nog maar net als eerste. Amri passt de bal zonder na te denken. Santos is nu in balbezit. Santos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Carroll speelt de bal door. Amri bereikt de bal nog maar net als eerste. Amri speelt de bal door. Santos is nu in balbezit. Santos schiet op doel. Ardu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - JJStorm 0:2

43e minuut.
Flemming bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossale tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flemming is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moga met een snel genomen vrije trap. Amri heeft problemen om de bal te vangen. Amri schiet op doel. Ardu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - JJStorm 0:3

44e minuut.
Palazzini speelt de bal door. Santos is nu in balbezit. Santos passt de bal met de wreef. Amri rent richting de bal. Amri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lions123 83%, JJStorm 17%.
Lions123 - JJStorm 0:3

46e minuut.
Santos rent richting de bal. Fossale verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flemming. Fossale raakt geblesseerd tijdens het duel. Altoni komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Amri onderschept slim de pass. Amri probeert naar een medespeler te passen. Santos heeft problemen om de bal te vangen. Santos haalt uit met een fantastische trap. Ardu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Amri is nu in balbezit. Amri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - JJStorm 0:4

59e minuut.
Hâmpu is nu in balbezit. Cambriani is nu in balbezit. Hâmpu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cambriani raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

62e minuut.
Altoni rent richting de bal. Grković onderschept slim de pass. Carroll speelt de bal door. Amri bereikt de bal nog maar net als eerste. Amri haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Moga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll passt de bal met de wreef. Amri bereikt de bal nog maar net als eerste. Amri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Carroll passt de bal zonder na te denken. Amri rent richting de bal. Miglioli is nu in balbezit. Amri bereikt de bal nog maar net als eerste. Amri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - JJStorm 0:5

87e minuut.
Hâmpu met een sublieme pass. Amri rent richting de bal. Amri passt de bal zonder na te denken. Santos is nu in balbezit. Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - JJStorm 0:6

90e minuut.
Amri onderschept slim de pass. Amri passt de bal zonder na te denken. Santos rent richting de bal. Santos haalt uit met een fantastische trap. Ardu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - JJStorm 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lions123 71%, JJStorm 29%.
Lions123 - JJStorm 0:7