Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Ecuador U21
442 Tactiek Ecu2021 Wing
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 2
42.9 gemiddelde waardering 46
good Schieten solid
average Passen solid
adequate Verdedigen good


6e minuut.
Klungelig pakt Melo de bal. Melo passt de bal in één keer door. Subia rent richting de bal. Subia schiet op doel. Muller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Ecuador U21 0:1

12e minuut.
Dieste met de inworp. Miranda geeft een lange en hoge pass. Subia bereikt de bal nog maar net als eerste. Subia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Ecuador U21 0:2

14e minuut.
Melo geeft een lange en hoge pass. Subia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nonu. Nonu krijgt een gele kaart. Subia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Melo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Ecuador U21 0:3

18e minuut.
Díaz Barragán is nu in balbezit. Díaz Barragán geeft de bal voor. Klungelig pakt Witteveen de bal. Subia is nu in balbezit. Subia schiet op doel. Muller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Miranda rent richting de bal. Miranda geeft de bal voor. Price probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ribadeneira rent richting de bal. Ribadeneira haalt uit met een fantastische trap. Muller bokst de bal weg.

23e minuut.
Witteveen geeft een hoge lob. Pereira rent richting de bal. Considine verovert de bal door een tackle van achteren. Considine haalt uit met een fantastische trap. Saviola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kirwan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Considine de bal. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine onderschept slim de pass. Considine haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lauaki stond buitenspel. Dieste maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Subia rent richting de bal. Subia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kirwan met de inworp. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price geeft de bal voor. Considine maakt een snoekduik en kopt de bal. Saviola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Considine heeft problemen om de bal te vangen. Porcel verovert de bal door een tackle van achteren. Porcel geeft de bal voor. Ribadeneira rent richting de bal. Ribadeneira schiet op doel. Muller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Meads, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subia is nu in balbezit. Subia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Muller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 53%, Ecuador U21 47%.
New Zealand U21 - Ecuador U21 0:3

46e minuut.
Cervantes komt het veld opgelopen. Guartasaca komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Díaz Barragán geeft een hoge lob. Klungelig pakt Shoe de bal. Nonu is nu in balbezit. Ribadeneira verovert de bal door een tackle van achteren. Ribadeneira schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ribadeneira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribadeneira haalt uit met een fantastische trap. Muller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Ecuador U21 0:4

50e minuut.
Roza geeft een lange en hoge pass. Subia kopt de bal weg. Ribadeneira rent richting de bal. Ribadeneira haalt uit met een fantastische trap. Muller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Ecuador U21 0:5

57e minuut.
Kirwan geeft een hoge lob. Lauaki kopt de bal weg. Pereira is nu in balbezit. Considine rent richting de bal. Considine draait met de bal, schiet en ... Saviola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Inworp. Chadwick komt het veld opgelopen. Prince komt het veld opgelopen. Cowan komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Guartasaca geeft een hoge lob. Melo kopt de bal weg. Subia is nu in balbezit. Subia draait met de bal, schiet en ... Cowan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Ecuador U21 0:6

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cain komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 61%, Ecuador U21 39%.
New Zealand U21 - Ecuador U21 0:6