Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Türkiye U21 Suomi U21
veda Tactiek CocoYambo
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
57.3 gemiddelde waardering 54.1
excellent Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Holmström geeft de bal voor. Viitanen is nu in balbezit. Raatikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Raatikainen draait met de bal, schiet en ... Tunasoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Ünaldı bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokela is nu in balbezit. Güney maakt een afschuwelijke overtreding. Güney krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Utkan geeft de bal voor. Harakainen kopt de bal weg. Güney met een sublieme pass. Çokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay schiet op doel. Jakola bokst de bal weg.

10e minuut.
Huhta geeft de bal voor. Inworp. Bilgiç met de inworp. Güney bereikt de bal nog maar net als eerste. Güney geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Çokay is nu in balbezit. Çokay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye U21 - Suomi U21 1:0

16e minuut.
Holmström is nu in balbezit. Holmström met een sublieme pass. Nokela met een sublieme pass. Myllykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllykoski geeft een lange en hoge pass. Tunasoy bokst de bal weg.

24e minuut.
Kilimcioğlu onderschept slim de pass. Kilimcioğlu probeert naar een medespeler te passen. Çokay is nu in balbezit. Cavcav is nu in balbezit. Cavcav schiet op doel. Jakola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Inworp. Bilgiç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Güney probeert naar een medespeler te passen. Bilgiç geeft de bal voor. Utkan maakt een snoekduik en kopt de bal. Jakola bokst de bal weg.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalliomaa komt het veld opgelopen.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salolatva komt het veld opgelopen. Salolatva is nu in balbezit. Bilgiç bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nyrönen. Nyrönen krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Huhta geeft een lange en hoge pass. Çokay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Utkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Utkan schiet op doel. Jakola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye U21 - Suomi U21 2:0

42e minuut.
Bilgiç speelt de bal door. Holmström met een sublieme pass. Hiçkorkmaz rent richting de bal. Salolatva onderschept slim de pass. Salolatva haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Türkiye U21 44%, Suomi U21 56%.
Türkiye U21 - Suomi U21 2:0

54e minuut.
Bilgiç bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgiç passt de bal zonder na te denken. Güney met een sublieme pass. Utkan is nu in balbezit. Utkan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Harakainen is nu in balbezit. Harakainen geeft een lange en hoge pass. Güney kopt de bal weg. Cavcav is nu in balbezit. Cavcav haalt uit met een fantastische trap. Jakola bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Nokela met een sublieme pass. Myllykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercan onderschept slim de pass. Bercan geeft een lange en hoge pass. Çokay maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye U21 - Suomi U21 3:0

63e minuut.
Inworp. Eldeviren komt het veld opgelopen. Bekilli komt het veld opgelopen. Pirttioja komt het veld opgelopen. Güneşoğlu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Holmström geeft een lange en hoge pass. Ünaldı bereikt de bal nog maar net als eerste. Salolatva onderschept slim de pass. Salolatva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye U21 - Suomi U21 3:1

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tapiolinna komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Güney rent richting de bal. Tapiolinna verovert de bal door een tackle van achteren. Tapiolinna geeft een lange en hoge pass. Pirttioja is nu in balbezit. Pirttioja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Inworp. Porkka komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Tapiolinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapiolinna passt de bal met de wreef. Pirttioja probeert naar een medespeler te passen. Salolatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salolatva haalt uit met een fantastische trap. Tunasoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Yılmazer bereikt de bal nog maar net als eerste. Yılmazer geeft de bal voor. Güneşoğlu rent richting de bal. Güneşoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye U21 - Suomi U21 4:1

76e minuut.
Türüker komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Güney met de inworp. Pirttioja rent richting de bal. Türüker onderschept slim de pass. Türüker geeft de bal voor. Bekilli springt en kopt de bal. Jakola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Türkiye U21 46%, Suomi U21 54%.
Türkiye U21 - Suomi U21 4:1