Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seimborg FC Real Madrid Sv
Seimborg FC Tactiek X
58% Balbezit 42%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 41.6
very good Schieten good
solid Passen adequate
solid Verdedigen adequate


11e minuut.
Curió verovert de bal door een tackle van achteren. Curió speelt de bal door. Sonneville speelt de bal door. Lino heeft problemen om de bal te vangen. Sonneville rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Nalewkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Nalewkowicz geeft de bal voor. Daar is Jurić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lino rent richting de bal. Lino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Amsterdamski is nu in balbezit. Nalewkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Nalewkowicz speelt de bal door. Daar is Lino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kunák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonneville rent richting de bal. Sonneville draait met de bal, schiet en ... Doncu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Real Madrid Sv 1:0

23e minuut.
Sinevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinevich geeft de bal voor. Nalewkowicz kopt de bal weg. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino haalt uit met een fantastische trap. Doncu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sonneville rent richting de bal. Sonneville schiet op doel. Doncu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hałgas is nu in balbezit. Tanoira rent richting de bal. Tracz maakt een afschuwelijke overtreding. Tracz krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Tosobu met een snelle inworp. Sonneville geeft de bal voor. Nalewkowicz rent richting de bal. Nalewkowicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lino de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sinevich verovert de bal door een tackle van achteren. Sinevich geeft een hoge lob. Lino rent richting de bal. Lino schiet op doel. Doncu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Real Madrid Sv 2:0

37e minuut.
Pop is nu in balbezit. Pop geeft een lange en hoge pass. Butković kopt de bal weg. Hałgas kan de bal niet met de borst controleren. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Real Madrid Sv 2:1

44e minuut.
Sonneville probeert de bal met de borst te controleren. Kunák geeft een lange en hoge pass. Ponti probeert de bal aan de voet te houden. Hałgas rent richting de bal. Hałgas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seimborg FC 45%, Real Madrid Sv 55%.
Seimborg FC - Real Madrid Sv 2:1

58e minuut.
Tosobu verovert de bal door een tackle van achteren. Tosobu speelt de bal door. Lino rent richting de bal. Lino haalt uit met een fantastische trap. Doncu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Real Madrid Sv 3:1

78e minuut.
Kaliński is nu in balbezit. Kaliński passt de bal zonder na te denken. Pop onderschept slim de pass. Hałgas rent richting de bal. Hałgas schiet op doel. Cotecchia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seimborg FC 51%, Real Madrid Sv 49%.
Seimborg FC - Real Madrid Sv 3:1